Idén nyáron az Amtrak visszahozza az utazási ajánlatok McRib-jét

Avatar admin | 2021.06.11. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Az Amtrak ezen a nyáron című cikkhez hozza vissza az utazási ajánlatok McRib-jét

Fénykép: Ian Dewar Photography (Shutterstock)

Az Amtrak egész évben jó üzleteket kötött, de ez talán a legjobb: a vasúti szolgáltatás visszahozza az USA Rail Pass-ot 299 dollárért, ami 40% -kal engedi meg a szokásos árat – így olcsóbb alternatívát jelent a repülővel vagy autóval történő utazás. Itt van, amit tudnia kell.

Mi az USA Rail Pass?

A pass egy több útra szóló buszjegy, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy az utazás tíz szakaszát foglalják le 30 nap alatt, és az Amtrak célállomásainak 500 célállomásán érvényes ugró- és kiugró utazásra érvényesszegmens ” amikor a vonatozást folytatni kellling az útvonal mentén). Vásárláskor a bérlet a vásárlás első 120 napján érvényes, bár az első út megtétele után a fennmaradó szegmenseket 30 napon belül fel kell használni. Szerencsére a dátumokra és az időkre vonatkozóan nincsenek áramszüneti korlátozások. Megveheted a bérlet itt.

Az USA Rail Pass olcsóbb, mint repülővel vagy autóval utazni

A kedvezménnyel az egyes utazási szegmensek kevesebbe kerülnek, mint 30 dollár, amivel az Amtrak olcsóbb megoldás az utazás árához képestautóval vagy repülővel számos célállomáshoz (bár az út hosszabb ideig tart – ez még mindig vonat, utána minden). Nézzük meg például a New York és New Orleans közötti utazást:

  • Kedvezmény nélkül egyirányú vonatjegy található kb 150 USD
  • Repülőjegyek (a poggyász kivételével) kb 80 USD
  • Ha utazikautóval a gáz költsége nagyjából 150 USD

Az USA Rail Pass bizonyos korlátozásokkal jár

A bérlet csak takarékos vagy értékdíjakra érvényes (ami azt jelenti, hogy nincsenek privát szobák, üzleti osztály, vagy rugalmas viteldíj árazás), és nem érhető el az Acela szolgáltatás, az Auto Train, a Maple Leaf, és a 7000–7999-es Thruway Bus széria.

Ez a bérlet jobban alkalmas nagy terepjárókra a regionális ingázások helyett, mivel a bérlet csak két oda-vissza útra korlátoz ugyanazon két állomás között (vegye figyelembe a többlépcsős bérlet ha a travegyakran ugyanazok a célállomások között).

Be kell tartania a társadalmi távolságtartási irányelveket és maszkot is kell viselnie, az evés és ivás kivételével.


Forrás link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok