A Starbucks összeáll a főtérrel, hogy ingyenes meditációt kínálhasson – LifeSavvy

Avatar admin | 2021.02.06. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Fröccsent kép, amelyen a Starbucks logó, a Headspace logó és egy mosolygós kávéscsésze látható.
Fejtér / Starbucks

Általában dühében becsaphatja a kávét, miközben megpróbálja felkészíteni magát és a gyerekeket a napra, de a Starbucks és a Headspace egy kicsit nyugodtabbá akarják tenni a reggeleket. Összefogtak, hogy felajánlanak egy kis reggeli meditációt – és két hónap ingyenes prémium szolgáltatást is!

Öt vezetett meditáció van ebben a korlátozott sorozatban Starbucks x Headspace. Egyik sem haladja meg az öt percet, mivel hallgatásra szánják őket abban a rövid időszakban, miközben a reggeli kávét kortyolgatja.

Eve Lewis, a Headspace meditációs igazgatójának vezetésével a felvételek olyan dolgokra összpontosítanak, mint az érzékszervek bekapcsolása, a képernyő szüneteltetése és a „kávézás”. Megtalálhatja őket a weboldal vagy a „Tudatos pillanatok” részben Starbucks app.

Ha élvezi az öt ingyenes meditációt, akkor nem kell itt megállnia! Ennek az együttműködésnek köszönhetően a Starbucks ügyfelei ingyenes 60 napos előfizetéshez juthatnak a Headspace Plus-hoz, amely tartalmazza az alkalmazás teljes meditációs könyvtárát.

Vannak reggeli meditációk, amelyek segítenek felébredni vagy mozgatni a testet, miközben elpusztul. Mások célja az összpontosítás vagy az elalvás. Az ajánlat előnyeinek kihasználásához regisztrálhat közvetlenül a Headspace alkalmazás vagy weboldal a STARBUCKS kóddal.

Az ajánlat 2021. március 7-ig érvényes. 60 nap elteltével előfizetésed megújul az éves tagsági rátával (69,99 USD), ezért mindenképpen töröld le addig, ha úgy dönt, hogy nem akarja folytatni.

Ha már szerette volna próbáld meg a meditációt, de soha nem találtak rá időt, a Starbucks és a Headspace rövid kínálata tökéletes módszer lehet az induláshoz. Ráadásul ingyenesek!
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok