A Stuck Design új, érintés nélküli lift gombjai pontosan azok, amelyekre a világnak szüksége van – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.01.22. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

A Stuck Design Kinetic Touchless lift gombjai
Stuck Design

A Stuck Design szingapúri stúdió most jött létre Kinetikus érintés nélküli lift gombjai, megkímélve mindannyiunkat, hogy soha többet ne kelljen hozzányúlnunk. Ez nagyszerű hír, ha figyelembe vesszük, hogy milyen COVID-19 fertőzések vannak megközelíti a 100 milliót világszerte, mivel a vírus a felületeken marad fenn és érintéssel továbbítják. A gombok a számtalan példának egyike új érintés nélküli eszközök létrejön is.

A Kinetikus érintés nélküli gomb utánozza a szokásos gomb működését, de a mozgást használja beviteli módszerként, nem pedig közvetlen kapcsolatot. Csak annyit kell tennie, hogy kinyújtja az ujját a gomb előtt, és előre mozgatja, akárcsak a tényleges gomb megnyomásakor, és az érintés nélküli technológia ennek megfelelően reagál. A gomb fizikai mozdulattal mozog is és vissza is mozdul.

A stúdió helyszíne, megemlíti: „Ha az érintés nélküli interakciók egyre növekszenek a COVID-19-szel szemben, a legtöbb érintés nélküli technológia egy statikus érzékelő felé hajlik, amely fény vagy zümmögés jelzi az aktivált gombot, ami jelentősen csökkenti a nyomógomb interakcióját. Másrészt a Kinetic Touchless gomb a mozgást használja visszacsatolásként „, és hogy„ A Kinetic Touchless a fény és a hang várható visszajelzésén túlmutatva meglepően kellemes és mégis újszerű módot kínál az érintés nélküli technológiával való interakcióra. „

A Stuck Design már rendelkezik működő prototípussal, ami remek, de a technológia még mindig kísérleti jellegű, és egyetlen liftben sem található meg. Remélhetőleg a tervezés hamarosan elindulhat a gyártás és a forgalmazás felé, mivel senki sem szereti megnyomni a piszkos lift gombokat (még COVID-19 nélkül is).

keresztül Engadget
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it