A T-Mobile 55+ csomagja ingyenes Netflixet, további vonalakat és 4K Streaming MAX Tier-t kínál – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.24. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

T-Mobile

A T-Mobile népszerű Magenta Unlimited 55 családi terve most ingyen tartalmazza a Netflixet, és hamarosan négy sort fogad el a szokásos két vonal helyett. A szolgáltató egy opcionális Unlimited 55 MAX frissítést is kínál, amely korlátlan nagy sebességű adatot és 4K streaminget kínál Önnek, anélkül, hogy bosszantó lassítások vagy videotömörítés lenne.

Amint azt a T-Mobile megjegyzi legújabb blogbejegyzésA Magenta Unlimited 55 az egyetlen „idősebb” terv, amelyet országosan kínál a fuvarozó (és amely magában foglalja a DC-t és Puerto Ricót is). A Verizon és az AT&T 55+ tervei elég viccesek, csak Floridában érhetők el.

Az új Magenta Unlimited 55 előfizető, aki két vonalat regisztrál, havi 70 dollárt fizet, és két telefont ingyen kap, valamint egy ingyenes Netflix Standard előfizetéssel (akik csak egy vonalat regisztrálnak, ingyen kapják meg a Netflix Basic szolgáltatást). Az új Unlimited 55 MAX terv két sora csak havi 80 dollárba kerül, és ugyanazokat az előnyöket élvezi, mint a szokásos Magenta Unlimited 55 előfizetők (plusz korlátlan nagy sebességű adat és 4K streaming).

Forrás: T-Mobile
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it