A Tábla funkció használata a Zoomban a képernyők megjelöléséhez

Avatar Gadam | 2021.03.10. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

zoom logó firkákkal

A Zoom olyan eszközöket kínál, amelyek segítenek abban, hogy a virtuális találkozók minél jobban hasonlítsanak a való életre. Az együttműködés egyik eszköze a „Tábla” funkció. A Zoom Whiteboard kiválóan alkalmas ötletek illusztrálására, és rendkívül hasznos lehet.

A Tábla funkció nagyjából annyit jelent, amit a neve is tartalmaz. Hasonlóan ahhoz, ahogyan fizikai táblát használhat egy értekezleten, a Zoom faliújságja is egy hely, ahol firkálgathat, megjelölheti a dokumentumokat és jegyzetekkel elláthatja a rajzokat.

A Tábla létrehozásának lehetősége a Zoom alkalmazással érhető el ablakok, Mac, Linux, iPad, és Android. Sajnos az írás idején csak a Táblára rajzolhat a iPhone kb.

A Zoom Whiteboard engedélyezése

Először is, csak akkor tudja használni a Táblát, ha a találkozó szervezője lehetővé teszi a képernyő megosztását. A szervezők ezt úgy tehetik meg, hogy az értekezlet alatt kiválasztják a „Biztonság” lehetőséget, és bejelölik a „Képernyő megosztása” lehetőséget.

a megosztás képernyő engedélyezése

Ez az. A Tábla egyszerűen a „Képernyő megosztása” menü egyik lehetősége. Most az értekezleten mindenki használhatja a kommentár funkciót.

ÖSSZEFÜGGŐ: Zoom-értekezlet beállítása

A Zoom Whiteboard használata

Ahhoz, hogy a Táblát ténylegesen használhassa, meg kell csatlakozzon egy értekezlethez. Miután belépett a videohívásba, válassza a zöld „Képernyő megosztása” gombot. Android rendszeren a gomb egyszerűen azt mondja: „Megosztás”. IPaden a gomb a „Tartalom megosztása” felirattal rendelkezik.

kattintson a megosztás képernyő gombra

Ezután meglátja az összes elérhető képernyőt, amelyet megoszthat. Amire vágyunk, az a „Tábla” vagy a „Tábla megosztása”.

válassza a Táblát

Az asztali verziókban a „Tábla” kiválasztása után a „Megosztás” gombra kell kattintania.

kattintson az asztalon a Megosztás gombra

A Zoom Whiteboard mostantól egy üres helyre nyílik. A képernyő tetején található eszköztár tartalmazza az összes rajzoló és jegyzetelő eszközt.

tábla hely és eszköztár

Különösen egyet kell kiemelni a „Mentés” gombra. Ezzel elkészítheti a Tábla másolatát, ha kész.

mentse a táblát

Ha befejezte a Tábla használatát a Zoom-értekezleten, válassza ki a piros „Stop Share” gombot, amely valahol a képernyőn található.

stop share a tábla bezárásához

Együttműködés a Zoom táblán

A Tábla együttműködési eszközként is remekül működik. Ha valaki más használja a Táblát, akkor rajzolhat vagy megjegyzést tehet a tetején. Ez minden Zoom klienssel megtehető.

A Windows, Mac és Linux alkalmazásokban válassza az úszó képernyő megosztási menü „Megjelenítési lehetőségek” elemét.

nézet opciók kiválasztása

Ezután válassza a „Megjegyzés” lehetőséget.

válassza az annotációt

Az iPhone, iPad vagy Android alkalmazásban koppintson a ceruza gombra, amikor valaki táblát néz.

koppintson a ceruza ikonra


A Tábla eszköz elég nagy teljesítményű, és rendkívül hasznos lehet a virtuális zoom találkozókon, amikor nehéz szóban megmagyarázni a dolgokat. Kérje meg az értekezlet-szervezőt, hogy engedélyezze, ha legközelebb értekezleten van.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet csatlakozni a Zoom értekezlethez
Source link


4 Views 0 Ratings Rate it