Keressen ingyenes ételt a saját területén ezzel az új Google eszközzel

Avatar admin | 2021.06.29. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció az ingyenes élelmiszer keresése a környéken ezzel az új Google eszközzel címmel

Pillanatkép: Emily Long

Az élelmiszerek bizonytalansága sok amerikai aggodalomra ad okot – ezt a problémát súlyosbította a világjárvány, amelynek következtében négy háztartásból közel 1 küzdött az alapvető szükségletek kielégítésével. Vannak források azok számára, akiknek további támogatásra van szükségük, és most van egy Google Térkép, amely segít az embereknek megtalálni őket.

Ha Önnek vagy ismerősének segítségre van szüksége az ételek asztalra helyezéséhez, használhatja a Google új szolgáltatásait Keresse meg az élelmiszer-támogató eszközt étkezési bankok, étkezési kamrák és iskolai ebédprogramok keresésére a környéken. Csak annyit kell tennie, hogy beírja a címét, és a „Támogatás keresése” gombra kattintva feltölti a helyeket a térképen. Érintse meg a kék zászlókat, ha információkat szeretne kapni az élelmiszerbankról vagy az iskolai programról, beleértve a címet, az elérhetőségeket, valamint az üzemnapokat és órákat.

Vegye figyelembe, hogy a Google eszköz egyszerűen összesíti az információkat több mint 90 000 programról, a Foodfinder, a No Kid Hungry és az USDA által szolgáltatott adatokkal. Ez azt jelenti, hogy a térkép bizonyos információi hiányosak vagy elavultak lehetnek. Még akkor is, ha órák vannak feltüntetve, előre kell hívnia a megerősítést.

A térképen kívül a Find Food Support más forrásokhoz is kapcsolódik – ideértve a forródrótokat és az ellátási programokat – az idősebb amerikaiak, családok, katonatagok és mások számára, akiket az élelmiszer-bizonytalanság sújt.

A helyi élelmiszerforrások másik típusa a közösségi hűtőszekrény vagy a „freedge”. Ezek közösségi, környéki hűtőszekrények, amelyeket önkéntes szervezők tartanak fenn. Ellentétben az élelmiszerbankokkal és a kamrákkal, amelyek gyakran sok, nem romlandó terméket raktároznak nagy mennyiségben, a szabadidőket adományozott maradványokkal és romlandó cikkekkel (például termékekkel) töltik fel, amelyek egyébként pazarlásba kerülnének.

Az élelmezés bizonytalanságát tapasztaló emberek ingyenesen hozzáférhetnek ezekhez a közösségi hűtőkhöz. Van egy maroknyi térkép és forrás amelyek nyomon követik a közösségi hűtőhelyeket. És ha van lehetősége adományozni vagy hűtőt indítani, van útmutatónk éppen erre.


Forrás link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok