A tanyasi fűszerezés teszi a legjobb sült savanyúságot

Avatar admin | 2021.06.15. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Mártsa őket is tanyába, nyilván.

Mártsa őket is tanyába, nyilván.
Fénykép: Claire Lower

A sült savanyúság zsíros, sósabb, forró savanyú uborka. Ez az egy koncepció, amit nem szabadnem működik, és mégis működik. Sokan egyetértenek: Fried savanyúság jó ízű.

A legjobb sült savanyúság a középszintű éttermekben és a megyei vásárokon található –olyan létesítmények, amelyek nem félnek a zsírtól és a sótól. A sült savanyúság akkor a legjobb, amikor készítrs csinálniNe vegyük túl komolyan magukat, és én – mint sejteni lehetett – egy ilyen savanyú sütősütő vagyok.

én eredetileg levegőben sült savanyúságok készítése volt a cél Azóta elhagytam, mert levegőben sült savanyúság szív. (A savanyúságokat egyetlen, jól elosztott rétegben kell elrendezni a légsütő kosarában, és akkor is nem barnulnak egyenletesen vagy jól.) De a fejlődés közepén a recept, ami soha nem lenne, ezt fedeztem fel tanyasi fűszerpor –Beszélek a Rejtett völgy cuccai– kiemelkedő sült savanyúságot készít.

Ez nem lehet meglepő. A tanyasi öltözködés és a sült savanyúság ugyanazon körökben fut – mindkettő erősen fűszerezett, és néha a rajongók népe is lenyomta őket. A dehidratált író és az MSG párosainak durva umamija kivételesen jól savanyú szelettel ad ízet sajtburger kaporforgácsára emlékeztet. Plusz, a kis kiszáradt zölddarabok egészen szépek, ha aranybarna tésztában szuszpendálják őket.

Egyetlen, egy uncia csomag tanyasi öntet keverék elegendő ahhoz, hogy egy csésze lisztből tökéletes savanyú tészta legyen. Csak keverje össze, mártsa meg és pirítsa meg. Tanyán sült savanyúságok készítéséhez szüksége lesz:

  • Növényi olaj
  • Savanyúság-lehetőleg olcsó, de meglehetősen vastag hamburger stílusú szeletek
  • 1 csésze liszt
  • 1 1 uncia csomag tanyasi öntet keverék
  • 1 tojás, felvert

Tegyen néhány hüvelyk olajat egy magas falú rozsdamentes acél serpenyőbe vagy valamilyen holland sütőbe. Állítsa magasra a hőt. Keverje össze a lisztet és a tanyasi fűszereket, és tegye félre. Döntse el, hány savanyúságot szeretne enni, és törölje le ennyi savanyúságot papírtörlőn, majd mártsa be a tojásba, és dobja a tésztába, hogy bevonjon.

Hagyja az olajat elérni a 365 ℉ és megsütjük a savanyúságokat, több egy időben, néhány percig mindkét oldalon amíg aranybarna nem lesz. Távolítsa el a savanyúságokat az olajból, és hagyja, hogy papír törülközőkön lecsöpögjenek. Tanyasi öntettel tálaljuk mártáshoz. Addig ismételje, amíg annyi sült savanyúság van, amire vágyik. (Egy adag tésztának legalább 20-nak kell lennie, de még nem teszteltem teljes mértékben annak határait.)


Forrás link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok