A Target és az Amazon már rendelkezik a B2G1 játékokkal, könyvekkel, filmekkel és játékokkal – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.08. 2 Views 0 Likes 0 Ratings

2 Views 0 Ratings Rate it

Cyberpunk 2077 videojáték, Jenga asztali játék, The Great Gatsby könyv fekete háttérrel
Suzanne Humphries

Unatkozom? Ne izgulj. A Target és az Amazon egyaránt filmeket, videojátékokat, könyveket, zenét és társasjátékokat hirdet “vásárolj kettőt egyért ingyen” promóciókat. Az ügyletek fantasztikus módon szerezhetnek új szórakozást – gondolkodj NBA 2K21, Kártyák az emberiség ellen, Cyberpunk 2077, Csillagok háborúja: századok, és így tovább – mindezt megtakarítva néhány dollárt.

Target eladása az Xbox, PlayStation és Nintendo konzolok videojátékaira összpontosít. Bár nem biztos, hogy minden egyes vadonatúj AAA címmel foglalkozik, mégis talál néhány remek játékot, például Tony Hawk Pro Skater 1 + 2, Madden NFL 21, LEGO Marvel Super Heroes 2, Mafia: Definitive Edition, A Marvel Pókember: Az év játékának kiadása, Spyro: Újraélesztett trilógia, WWE 2K csatatérek, és Call of Duty: Black Ops hidegháború többek között.

Az Amazon eladása egy kicsit erőteljesebb, a videojátékokon túl más médiumokat is kínál (bár olyan címeket kínál, mint a Just Dance 2021, Katamari Damacy Reroll, és Ori és a Wisps akarata). Asztali játék a rajongók elcsaphatnak olyan játékokat, mint Kártyák az emberiség ellen, Csatlakoztassa a 4-et, Jenga, Találd ki, ki az?, Monopólium, Catan, Firkál, Robbanó cica, és Sajnálom hogy teljes legyen a társasjáték-gyűjteményük.

Ugyanez az eladás rengeteg terméket kínál jó könyvek lelkes olvasók számára a különböző műfajokban (beleértve a gyerekeknek szóló könyveket is). A rendelkezésre álló címek között szerepel az SE Hinton’s A kívülállók, E. Lockharté Hazugok voltunk, Michelle Obama Becoming, Ta-Nehisi Coates A világ és én közöttem, Dr. Seuss Boldog születésnapot!és Brit Bennetté Az eltűnő félidő.

A filmkedvelők keze ügyében jó választékot kínálnak, például A Wall Street farkasa, az Szürkület saga, itthon, Az Keresztapa 3 film gyűjtemény, Fagyott, és Bosszúállók: Végtelen háború. Az Amazon eladásaiban meglehetősen sokféle zene és játékok állnak rendelkezésre, és rengeteg lehetőség kínálkozik gyerekeknek és felnőtteknek, valamint a családok számára.
Source link


2 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok