A TCL új, 20-as sorozatú telefonjai a megfizethetőséghez hozzák a szépséget – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.11. 52 Views 0 Likes 0 Ratings

52 Views 0 Ratings Rate it

Az új TCL 20 sorozatú okostelefonok elöl és hátul egyaránt láthatók
TCL

A mai virtuális CES esemény során A TCL bejelentette két okostelefont és két táblagépet kínál a megfizethető mobil kínálathoz. A 20-as sorozatú okostelefonok egyaránt frissítést kínálnak tavalyi 10 sorozat, kiemelkedő teljesítményt párosítva a látványjavító technológiával, míg az NXTPAPER és a TAB 10S táblagépek egyaránt távoli szakemberek és hallgatók számára nyújtott erőteljes, funkciókban gazdag erőforrásként foglalnak állást.

A TCL 20 sorozatú okostelefonok

A 20-as sorozatú telefonok a legújabb TCL-gyártmányú kijelzőket és az NXTVISION legújabb generációját tartalmazza, amely a TCL saját kijelzőoptimalizálási és kameratechnológiája. Ez azt jelenti, hogy ezek a telefonok jelentősen javítják a video- és képmegjelenítési képességeiket a TCL 10-es sorozatú telefonjaihoz képest, valamint javítják az SDR-HDR átalakítást, a fokozott színkalibrálást és a további szembiztonsági funkciókat.

„A TCL Mobile márka sikeres bevezetése után 2021 nagyon fontos év lesz a TCL üzleti tevékenysége számára, mivel a tavalyi lendületre építve folyamatosan növekszünk, mint a világ egyik legnagyobb end-to-end globális szórakoztató elektronikai márkája, ”- mondta Aaron Zhang, a TCL Communication vezérigazgatója. “Ebben az évben a TCL márkájú mobilkészülékeink egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a TCL ökoszisztémánk megerősítésére azáltal, hogy az 5G csatlakozást megfizethetőbbé és hozzáférhetőbbé teszik az emberek számára szerte a világon, anélkül, hogy veszélyeztetnék a TCL-hez kapcsolódó prémium funkciókat és kialakítást.”

TCL 20 5G

TCL 20 5G okostelefon kék és fekete színben, elöl és hátul
TCL

A TCL új, 20 5G-os okostelefonja erőteljes és megbízható 5G-teljesítményt ígér, továbbfejlesztett megjelenítési és videó streaming képességekkel együtt a lenyűgöző látvány érdekében. A telefon 6,67 hüvelykes FHD + Dotch kijelzővel rendelkezik, amely a TCL NXTVISION technológiájával van felszerelve, és amely támogatja a HDR10 lejátszást. Emellett lenyűgöző valós idejű SDR-HDR átalakító eszközzel és exkluzív darabonkénti kijelző kalibrációs üzemmóddal rendelkezik a gyönyörűen fokozott színpontosság érdekében.

Az okostelefont egy 8 nm-es, nyolcmagos Snapdragon 690 5G chipset hajtja, amelyet úgy terveztek, hogy bármit is dobjon rá, legyen szó játékokról, Netflix maratonról vagy gyakorlatilag bármi másról. A 20 5G emellett az adatfelhasználás alapján automatikusan vált a 4G és az 5G sávok között, hogy megőrizze 4500mAh akkumulátorát.

A telefon AI-meghajtású hármas kamerájának beállítása autofókusszal és video képstabilizátorral rendelkezik, és képes kezelni gyenge megvilágítású, nagy felbontású felvételeket is. Eközben a 48MP-es hátsó kamera remekül használható részletes felvételek készítéséhez, és a PDAF autofókuszt használja éles képek készítéséhez.

A 20 5G ára 299 € (nagyjából 363 USD), Placid Blue és Mist Grey színekben kapható. Most Olaszországban kapható, és a jövő hónapban kezdi el bevezetni más országokban. Az amerikai árképzést nem jelentették be.

TCL 20 SE

TCL 20 SE okostelefon elöl és hátul az átlón
TCL

A TCL 20 SE okostelefon a média teljesítményére optimalizált. Nagy, 6,82 hüvelykes V-bevágású kijelzője és 20,5: 9 képaránya ideális a széles, mozis előadások vékony formátumban történő megtekintéséhez. Van egy intelligens lebegő ablak funkciója is, amely lehetővé teszi, hogy több feladatot végezzen, és folyamatosan figyelje a műsorát, miközben görgeti a közösségi médiát vagy beírja a csoportos csevegőalkalmazást.

És csakúgy, mint a 20 5G okostelefon, a 20 SE SDR-HDR átalakítással és NXTVISION technológiával is javítja a képernyőn láthatóakat. Kettős hangszóróval is rendelkezik, és kompatibilis a Hi-Res Audio tanúsítással. A telefon Qualcomm nyolcmagos chipsettel is büszkélkedhet (bár a TCL nem határozta meg, hogy melyiket), valamint egy 5000 mAh-s akkumulátorral, amelyek egyaránt kiválóak azok számára, akik egész nap a telefonjukon töltenek. Sőt, menet közbeni fordított töltési kapacitással is rendelkezik, így más kompatibilis telefonok és kütyük töltésére is használható.

A telefon négyképes hátsó kamerája AI-alapú színes portré- és égbolt-javítási funkciókat használ, amelyek lehetővé teszik, hogy automatikusan észlelje a tervezett tárgyakat, és ennek megfelelően állítsa be a hátteret, így minden felvétel remekül néz ki. Eközben az új AI Object Eraser eszköz törölheti a nem kívánt tárgyakat és a lövés hátterében látható embereket.

A 20 SE Nuit Black és Aurora Green színekben készül. Jelenleg ára 149 euró (nagyjából 180 USD), és ebben a hónapban több országban is elérhető lesz. Az amerikai árak még nem állnak rendelkezésre.

A TCL NXTPAPER és a TCL TAB 10S

Mind a TCL NXTPAPER és a TAB 10S -val jöttek létre távoli hallgatók és dolgozó szakemberek szem előtt tartva, hogy bárhonnan könnyű dolgozni, tanulni vagy szórakoztatni. Az NXTPAPER az új megjelenítési technológiára összpontosít, míg a TAB 10S megfizethető nagy képernyőt és ceruzát kínál.

“Az NXTPAPER a TCL Mobile által az egy évvel ezelőtti indulás óta megtestesült Display Greatness filozófia egyik legfontosabb példája, és bemutatja, hogy a vertikálisan integrált ökoszisztéma miként segíthet az innovatív új termékek gyors és megfizethető előállításában” – mondta Stefan Streit, a Global Marketing GM TCL kommunikáció. “Ez az új típusú kijelző a távoli munkavállalók és a hallgatók számára egyaránt előnyös lesz, új funkciókat hozva magukhoz, amelyek elősegítik a termelékenységet, megkönnyítik az életet és biztonságban tartják a szemünket.”

TCL NXTPAPER

TCL NXTPAPER tabletta elöl és hátul művészi kék háttérrel
TCL

A TCL NXTPAPER segítségével egész nap bámulhatja a kijelzőt, anélkül, hogy elfáradna a szeme. A tablet 8 hüvelykes kijelzője és papírszerű a vizuális élménynek nincs villódzása vagy káros hatása kék fény, amelyekről úgy gondolják, hogy hozzájárulnak a szem megterheléséhez. Wi-Fi és 4G csatlakozással rendelkezik az Ön kényelme érdekében.

A táblagépnek nyolcmagos processzora van (megint, itt nincsenek konkrétumok a TCL-től) és 5500 mAh akkumulátorral rendelkezik, így képesnek kell lennie arra, hogy lépést tartson mindennapi munkájával vagy iskolai rutinjával. Ráadásul az 5MP-s elülső kamera és a 8MP-os hátsó kamera tökéletes videohívásokhoz, prezentációkhoz és a távoktatáshoz. A Kids Learning opció gyermekbarát felületet nyújt mellette szülői felügyelet, és még a Google Segéddel is kompatibilis, ami megkönnyíti a kérdések feltevését és egyéb feladatok elvégzését hangutasításokkal.

A TCL NXTPAPER jelenleg 349 eurót (nagyjából 423 USD) futtat, és Európában, a Közel-Keleten / Afrikában, Latin-Amerikában és Csendes-Ázsiában érhető el. Lehet, hogy a jövőben Észak-Amerikába is elterjed.

TCL TAB 10S

TCL TAB10S elülső és hátsó nézet két színben
TCL

A TCL TAB 10S kiváló választás mind a hallgatók, mind a családok számára, kategóriájában a legjobb nézettséggel és erőteljes kialakítással. 10,1 hüvelykes képernyője, nyolcmagos processzora és 8000 mAh akkumulátorral rendelkezik, így tökéletes társ videók megtekintéséhez, telefonhívásokhoz és más általános feladatok elvégzéséhez egész nap.

A tablet 4G LTE mobil kapcsolatot is képes biztosítani nagyjából bárhol. Dupla mikrofonnal és hangszóróval, valamint elülső kamerával rendelkezik videohívásokhoz. A szülői felügyeleti funkciók megkönnyítik gyermeke online idejének kezelését és a harmadik féltől származó alkalmazások hozzáférésének ellenőrzését. Ezenkívül intelligens szemvédelmet kínál integrált fényerővel és tónuskontrollal mind gyenge, mind nappali fényviszonyok esetén, valamint nincs villódzás vagy kék fény.

A TAB 10S ára 199 eurótól (nagyjából 241 USD) kezdődik, és Észak-Amerikában, Európában, Kínában, Közel-Keleten / Afrikában, Csendes-óceán Ázsiában és Latin-Amerikában lesz elérhető 2021 márciusától.

TCL többképernyős együttműködés

A TCL bemutatta a közelgő többképernyős együttműködési erőfeszítéseit egyes TCL 20 sorozatú okostelefonok, táblagépek, televíziók és PC-k között is. Egyszerű kapcsolat, például Bluetooth, NFC vagy Wi-Fi használatával könnyedén átviheti a fájlokat több TCL eszköz között, miközben többfeladatos feladatokat végez. Ez megkönnyíti a fotók fogadását például a táblagépen lévő TCL okostelefonról, vagy az okostelefon képernyőjének nagyobb kijelzőre, például táblagépre vagy tévére történő átküldését. További részletek az év végén következnek.
Source link


52 Views 0 Ratings Rate it