A városi séták lehetővé teszik a világ körüli járást anélkül, hogy elhagyná a kanapéját – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.22. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Séta egy utcán Japánban
Városi séták

A nemzetközi utazások az elmúlt évben nem voltak életképes lehetőségek, és ha olyanok vagytok, mint én, akkor nagyon gyötörök, hogy visszatérjenek oda. De amíg újra nem biztonságos, megkarcolhatja a viszketést Városi séták. Az oldalon filmezett séták találhatók a világ nagyvárosi területein, mindezt elbeszélés nélkül, lehetővé téve, hogy Ön is megtapasztalja ezeket.

A City Walks-t Aristomenis Georgiopoulos és Artemis Stiga hozta létre annak érdekében, hogy mindenki „képernyőn keresztül fedezze fel a világot” COVID-19. A platform békés videókat tartalmaz olyan városok sétáiról, mint Kuala Lumpur, Malajzia; Lyon, Franciaország; Vilnius, Litvánia; Athén, Görögország; Tajpej, Tajvan; Chefchaouen, Marokkó; Las Vegas, Egyesült Államok; Hanoi, Vietnam; Isztanbul, Törökország; és Mexikóváros, Mexikó. Ráadásul minden nap új videók és városok kerülnek fel.

Minden videó lehetőséget ad a nappali vagy éjszakai mód váltására, amely viszont egy megfelelő videót játszik le, akár nappal, akár éjszaka. Van egy beállítás a COVID-19 során forgatott videók megtekintésére is, de kétségtelen, hogy nem olyan szórakoztatóak, és minden várost szellemvárosnak éreznek. Nagyon ajánlom azonban a City Sounds bekapcsolását, ami valóban életre kelti a videókat, mivel lehetővé teszi, hogy hallja az emberek beszélgetését, az autók és motorok vezetését és dudálását, az utcai buszosok és a teraszos éttermet kínáló éttermek hangjait.

A City Walks videói csodálatos munkát végeznek, megörökítve e nagyvárosok életét. Miami színes és élénk utcáitól, amelyeket gyönyörű, felújított autók és állandó zene árad, tele Teherán békés, fákkal és virágokkal szegélyezett parkos útjaival – mindez hosszú utat tesz meg, hogy távol tartsam vándorlásomat. Olyan, mint a Travel Channel zen változata, a bosszantó elbeszélés nélkül.

Séta egy sikátoron motorkerékpárokkal és vietnami kereskedőkkel
Városi séták

Annak ellenére, hogy ezeket a videókat csak passzívan tudom nézni a számítógépemről, ez a legközelebb az igazi vakációhoz több mint egy év alatt. Bár személyesen ott lehetünk érezni az ezekben a városokban elkészített ételeket, és érezzük, hogy a lábunk elfárad, miután egész napos sétát tettünk, de egy véletlenszerű elemre kattintva élvezhetünk egy kis kikapcsolódást a mindennapi életből. videó a Városi sétákról és teljes képernyős megjelenítésről.
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it