A videojátékok legjobb ajánlatai most

Avatar admin | 2021.02.09. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Úgy tűnik, minden kereskedő úgy döntött, hogy hatalmas videojáték-eladást tart a héten. Függetlenül attól, hogy fizikai másolatokat keres, vagy inkább digitális változatokat szeretne letölteni, a héten kevesebb mint 15 dollárért összegyűjtöttük a legjobb eladó konzolos játékok összesítését. (Rengeteg olyan játék is kapható, amelyek meghaladják a 15 dollárt, de a legjobb akciókra akartunk koncentrálni.)

Cél: Vásároljon 2-t, kapjon 1-et

A Target fut a korlátozott Vásárlás 2 Kap 1 több termék promóciója, köztük válogatott PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch játékok. Minden platformra kiválasztottuk a legjobb címeket, amelyek 15 dollár alatti áron szerepelnek, de sok más játék is elérhető, ha valamivel többet szeretne költeni. A Buy 2 Get 1 üzlet üzletben és online érvényes.

PlayStation 4

Xbox egy

Nintendo Switch

PlayStation Store

A Sony két nagy értékesítést folytat, az egyiket remaszterek és remake-ek számára, valamint a „Critic’s Choice” promóciót a legmagasabb rangú közelmúltbeli kiadások és a kötelezően lejátszandó játékok terén. Itt van egy összegzés a legjobb PS4-játékokról mindkét eladásban, 15 dollár alatt (bár néhány drágább csomagot becsúsztattunk a listára, ha különösen jó üzletek voltak.) lásd az összes áramot A PlayStation Store árengedményei itt találhatók.

Február 10-ig eladó

Február 17-ig eladó

Nintendo eShop

Amellett, hogy számos kedvezményt megtehet mindig megtalálhatja a Nintendo eShopban, három egyedi értékesítés történik ezen a héten Valentin D-jének ünnepéreay. Itt vannak a legjobb 15 dollár alatti játékok, amelyek mindegyikbe bekerülhetnek:

Mega Man Collection akció (február 11-ig ér véget)

Warner Bros Valentin napi akció (február 16-ig ér véget)

Ubisoft Valentin-napi akció (február 18-ig ér véget)

Xbox Store

Egy csomó Xbox One játék van bekapcsolva akció ezen a héten is. A Microsoft különleges kedvezményekkel rendelkezik a többjátékos és anime játékokkal kapcsolatban, emellett a Deep Silver kiadó eladta a játékokat. tudsz böngésszen az összes ajánlat között itt, de ezek a legjobb választásaink az Xbox áruházban jelenleg 15 dollár alatt:

Február 9-ig eladó

Február 15-ig eladó


Source link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok