A visszalinkelések teljes száma nem számít

Avatar Gadam | 2021.02.21. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

A Google John Mueller szerint egy weboldal visszalinkelésének teljes száma egyáltalán nem számít a keresési algoritmus szempontjából.

Egy releváns webhely jó linkje hatásosabb lehet, mint millió rossz minőségű link.

Ezt Mueller állítja a február 19-én rögzített Google Search Central SEO-beszélgetés során.

A webhelytulajdonos a következő kérdést terjeszti Mueller elé: „Ami a legfontosabb? Az egyedi hivatkozó backlink domainek száma vagy a backlinkek teljes száma? ”

Időnként a homályos válaszairól ismert Mueller nem tudott egyértelműbben elmagyarázni, hogy ezek a tényezők mennyire számítanak a Google számára.

Olvassa el teljes válaszát az alábbi részben.

A Google John Mueller a Backlinks-en

Mueller azt tanácsolja a webhelytulajdonosoknak, hogy ne a webhelyükre mutató linkek teljes számára, vagy az egyedi hivatkozó domainek teljes számára összpontosítsanak.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

A Google nem így értékeli a linkeket, elmagyarázza:

„Nem hiszem, hogy így különböztetnénk meg rendszereinket. Véleményem szerint hajlamosak lennék nem az Ön webhelyére mutató linkek teljes számára, vagy az Ön webhelyére mutató linkek teljes számára koncentrálni, mert a linkeket egészen más módon vizsgáljuk. “

A linkek szempontjából a Google számára az a fontos, hogy mennyire relevánsak azok a webhelyek, amelyek felé mutat.

Így határozza meg a Google, hogy mennyit mérjen az egyes linkek. A teljes szám „egyáltalán nem számít”.

Elméletileg egy webhely milliónyi linket hozhat létre több millió domain között, és a Google végül figyelmen kívül hagyhatja őket.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

„Megpróbáljuk megérteni, mi a releváns egy weboldal számára, mennyit kell mérlegelnünk ezeknek az egyes linkeknek, és a linkek teljes száma nem számít. Mert ha akarna, akkor milliónyi linket hozhat létre millió webhelyen, és egyszerűen figyelmen kívül hagyhatjuk mindet.

Mueller szerint egyetlen releváns forrásból származó link erősebb jelet küldhet a Google-nak arról, hogyan kell kezelnie ezt az oldalt.

Hipotetikus példát mutat arra, hogy egy oldal linket kap egy nagy híroldalról. A Google akkor is fontos oldalnak tekintené, ha ez az egyetlen link, amely rendelkezik.

„Vagy létezhet egy nagyon jó link egy webhelyről, ami számunkra egy igazán fontos jel, hogy ezt a weboldalt úgy kell kezelnünk, mint ami releváns, mert rendelkezik ezzel az egy linkkel. Nem tudom, lehet, hogy például egy nagy híroldal honlapjáról. Tehát a teljes szám lényegében teljesen lényegtelen. ”

A mennyiség szempontjából a minőség számít a Google számára.

Hallja meg Mueller teljes válaszát az alábbi videóban:
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it