A Windows 10 zárolási képernyőjének megváltoztatása

Avatar admin | 2021.02.09. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

A Windows 10 képernyőzár kék háttérrel

Unod már, hogy a Microsoft által biztosított háttereket látod a Windows 10 zár képernyőn? A Beállítások útvonalon egyéni háttérképet választhat, vagy akár egyéni diavetítést is beállíthat egy képcsoportból. Így állíthatja be.

Először nyissa meg a „Beállítások” lehetőséget a „Start” gombra kattintva, és válassza ki a kis sebességfokozatot. Vagy megnyomhatja a Windows + i billentyűt.

A Windows 10 Start menüjében kattintson a gombra "felszerelés" ikonra a Beállítások megnyitásához.

A „Beállítások” részben válassza a „Testreszabás” lehetőséget.

A Windows 10 beállításaiban kattintson a gombra "Személyre szabás."

A „Testreszabás” részben válassza az oldalsávon a „Képernyő zárolása” lehetőséget.

A Windows testreszabási beállításai között kattintson a gombra "Képernyő zárolása" az oldalsávon.

A Zárolási képernyő beállításai között keresse meg a „Háttér” feliratú legördülő menüt, amely közvetlenül a zárolási képernyő előnézeti képe alatt található. Kattintson a menüre, és három lehetőséget fog látni. Itt vannak, amit csinálnak.

  • Windows reflektorfény: A Microsoft által az interneten keresztül nyújtott képet mutatja. Minden nap új képet fog látni.
  • Kép: Válassza ki a saját háttérképét a zárolási képernyőhöz.
  • Diavetítés: Adjon meg saját képmappát, amelyet diavetítésként használhat a zárolási képernyőn.

A Windows 10 képernyőzár beállításainál kattintson a gombra "Háttér" legördülő menüből válasszon.

Az alapértelmezett opcióWindows Spotlight, Amely új Microsoft által biztosított fényképes képeket húz le az internetről. Ha saját képét szeretné használni, válassza a menüben a „Kép” lehetőséget, majd kattintson a „Tallózás” gombra a használni kívánt kép kiválasztásához.

Tipp: Ha „üres” képernyőt szeretne használni a zárolási képernyő háttereként, hozzon létre egyszínű képet, és böngésszen rajta, amikor a menüből kiválasztja a „Kép” lehetőséget.

Kiválasztás után "Kép," böngészhet egy egyedi képen, amelyet lezárási képernyő háttérként használhat.

Ha inkább egyéni diavetítést szeretne készíteni, válassza a legördülő menü „Diavetítés” elemét. Ezután válasszon egy fotóalbumot, amelyet a képek forrásául használhat. A Windows végignézi őket a zár képernyőn, néhány másodpercenként cserélve őket. Kiválaszthatja a „Képek” mappát, vagy a „Mappa hozzáadása” gombra kattintva hozzáadhatja a használandó egyéni képcsoportot.

Kiválasztás után "Diavetítés," felvehet egy mappát képekkel, amelyeket zárolási képernyős diavetítésként használhat.

Ha a „Diavetítés” van kiválasztva, akkor a diavetítés beállításait is módosíthatja, ha az „Albumok kiválasztása” terület alatt található „Speciális diavetítés beállítások” elemre kattint. Miután kiválasztotta, megváltoztathatja az olyan opciókat, mint a „Csak olyan képeket használjon, amelyek illeszkednek a képernyőhöz”, és hogy a diavetítés a Camera Roll mappákat használja-e. Egy meghajtó.

A Windows 10 speciális diavetítési beállításai

Ha mindent konfigurált a kívánt módon, lépjen ki a „Beállítások” menüből, és a módosítások azonnal érvénybe lépnek. tudsz nyomja meg a Windows + L billentyűkombinációt a billentyűzeten, hogy gyorsan előhívja a zárolási képernyőt és ellenőrizze. Jó szórakozást a Windows testreszabásához!

ÖSSZEFÜGGŐ: 30 alapvető Windows billentyűparancs a Windows 10 rendszerhez
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok