Készítsen LEGO Raspberry Pi videojukeboxot ingyenes utasításokkal és kóddal – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.19. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

Különféle LEGO Minifgek a "LEGO Méretek" portál.
Dennis Mellican

LEGO Méretek nagyszerű „játék az élethez” stílusú játék volt, amelyen tucatnyi LEGO minifigura és jármű állt össze egy epikus kalandban. Jaj, a LEGO lemondta a játékot, és nem fog több frissítést látni. De miért hagyja, hogy a készletei pazaroljanak? Néhány kóddal és egy Raspberry Pi-vel megfordíthatja a LEGO Méretek karaktereket egy epikus jukebox.

Ez a Raspberry Pi projekt Dennis Mellican jóvoltából érkezett hozzánk, és sok projekttől eltérően kiadta az összes utasítást és kódot, amelyre szükség van a saját felépítéséhez. Az ötlet akkor jött létre, amikor Melican meglátott néhány más, NFC-vel működő Raspberry Pi Jukebox projektet, és rájött, hogy már jó néhány NFC címke és egy olvasó ül körül – LEGO Méretek.

LEGO Méretek egy másik „játék az élethez” stílusú játék volt, ahol vásároltál egy portált és kezdőkészletet, majd további kiegészítőket vásároltál LEGO Minifiggerek és járművek formájában a játék meghosszabbítására. Mindegyik Minifig és jármű NFC párnával volt ellátva, és maga a portál egy megvilágított, három az egyben NFC-olvasó.

Csatlakoztassa a portált egy Raspberry Pi-hez, és töltse be a Mellican’s-t Musicfig kód, és akkor Spotify zeneszámokat vagy saját egyéni MP3 listáját játssza le, amikor NFC padot helyez a portálra. Testreszabhatja, hogy az egyes címkék közül melyik dal indul, és a Spotify integráció opcionális.

Még jobb, ha nem kell használni LEGO Méretek NFC címkék; Te tudod használni Disney Infinity, A Nintendo Amiibo és a Skylander játékfigurája. Ha több halmaza van, elmehet, amennyire csak akarja. Szüksége lesz egy Raspberry Pi-re, a Lego méretek portál, néhány hangszóró és természetesen egy csomó NFC-címke.

Mellican teljes utasításokat adott fel a Közepes cikk, és akár a Raspberry Pi-hez csatlakoztatott kijelzőn is megjelenítheti az album képét, ha integrálja a Spotify-t. Miért ne használná ki egy csomó Toys to Life karaktert, akiket hazudik? Az egyetlen fogás az, hogy szükséged lesz egy LEGO Méretek portált egy PlayStation vagy egy Wii konzolról. Az Xbox portálok sajnos nem fognak működni.

keresztül Raspberry Pi Blog
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it