A Wyze megnyitja az előrendeléseket egy nagyteljesítményű, 60 dolláros kézi porszívóra – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.20. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Egy Wyze kézi porszívózó szék.
Wyze

Miután tavaly véget ért továbbfejlesztett érzékelők, okosórák, szabadtéri intelligens dugók, és a robot vákuum, Wyze 2021-re készen áll az első új termékével – egy kézi vákuummal. 59,99 dollár Wyze kézi vákuum nagyon sok szívást ígér nem sok pénzért. Az előrendelések jelenleg nyitva vannak, és gyorsan mennek.

A kézi porszívók sokféle formában és méretben kaphatók, de legtöbbjük nagyon kevés energiát és üzemidőt kínál. Úgy tűnik, hogy a Wyze kézi vákuum ezt a tendenciát elárasztja. 16 800 Pa / 42,8 AW szívást ígér, amely Wyze szerint elegendő három nyolc kilós bowling golyó egyszerre történő emeléséhez. A társaság még dobott egy videót annak bizonyítására.

Ennek ellenére még mindig 30 perc futási időt kap, aminek többnek kell lennie a legtöbb kézi vákuumos feladathoz. És áldással tölti az USB-C-t. Mosható HEPA szűrővel és számos kiegészítővel is rendelkezik, köztük egy lapos fúvókával, hosszabbító tömlővel, kefeszerszámmal, résszerszámmal és tároló táskával.

A Wyze kézi vákuum felszívja a kutyaeledelt.
Wyze

Nagyon sok kézi vákuum az árért, különösen, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy más kevesebb szívóerővel és tízperces üzemidővel rendelkező vákuumok gyakran kétszer annyiba kerülnek. De a „minőségi termékek kevesebbért, mint a többi” gyakorlatilag a Wyze szlogen.

Ha érdekel, menjen előrendelni most. A Wyze az íráskor már eladta az előrendelésre alkalmas helyek felét. A cég szerint márciusban szállítják.
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok