A Yelp információt ad az étterem COVID-19 biztonsági intézkedéseiről

Avatar admin | 2021.01.17. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Use Yelp használatával megtudni egy étterem COVID-19 biztonsági intézkedéseiről című cikkhez

Fénykép: Ellyy (Shutterstock)

Akár valaki, aki megmagyarázhatatlanul jól érezte magát otthon a pandémia alatt (amikor erre lehetőség volt), vagy továbbra is támogatni kívánja helyi éttermeit, de aggódik, hogy betartják-e a megfelelő biztonsági óvintézkedéseket, a Yelp megkönnyíti számunkra az egész folyamatot. Ez az ő érdekük is: a cég jelentette, hogy látott a fogyasztói érdeklődés 41% -kal nő azon vállalkozások számára, amelyek COVID-19 üzleti frissítéseket adtak Yelp oldalukra 2020. szeptember 1. és december 31. között.

A nyár folyamán a Yelp megújította a COVID-19 szakasz a vállalkozások oldalain, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy könnyedén hozzáadják az információkat a frissített szolgáltatásaikról, valamint a különleges egészségügyi és biztonsági óvintézkedésekről. Ugyanakkor az alkalmazás lehetővé tette a felhasználók számára, hogy visszajelzést adjanak a vállalkozásoknál tapasztalt egészségvédelmi és biztonsági gyakorlatokról – így más ügyfelek is rákerülhetnek az ideálisnál kevésbé tapasztalható élményekre.

Ezen a héten a Yelp további szolgáltatásokat vezetett be, hogy az ügyfelek megismerhessék az étterem COVID-19 biztonsági óvintézkedéseit, valamint jelentést tehessenek, amikor azt látják, hogy a személyzet figyelmen kívül hagyja a közegészségügyi intézkedéseket, például maszkot. Itt van, amit tudni kell.

A Yelp új COVID-19 biztonsági funkciói

Ezeket a frissítéseket január 12-én, kedden adták hozzá az alkalmazáshoz. Így magyarázta el őket a vállalat egy friss blogbejegyzésben:

A Yelp megjeleníti, ha a felhasználók megfigyelték vagy nem figyelték meg a társadalmi távolságtartás és az álarcot viselő alkalmazottak érvényesülését. Tudjuk, hogy sok vállalkozás kiemelten kezeli ügyfelei egészségét és biztonságát. Ez az új frissítés tovább rávilágítja a vállalkozások alkalmazkodását az ügyfelek biztonságának megőrzéséhez, és célja, hogy bizalmat ébresszen a fogyasztókban, hogy továbbra is támogassák a helyi vállalkozásokat.

Új szolgáltatáskínálatot, valamint egészségügyi és biztonsági gyakorlatokat is felvettünk, beleértve a „fűtött szabadtéri üléseket”, az „1: 1 szekció elérhető” és az „eldobható vagy érintés nélküli menüt”, hogy segítsük a vállalkozásokat kommunikálni, hogyan folytatják az alkalmazkodást a változó egészség közepette. megrendelések és a fogyasztói elvárások.

A felhasználói újdonságok megjelenítésén túl a Yelp új funkciói megkönnyítik az ügyfelek számára, hogy visszajelzést adjanak arról, hogy az étterem betartotta-e a közegészségügyi intézkedéseket.

Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy jelezzék, bevezették-e a következőket szolgáltatási kínálat, valamint az egészségügyi és biztonsági gyakorlatok:

 • A személyzet ellenőrizte a tüneteket (minden vállalkozás számára elérhető)
 • Eldobható vagy érintés nélküli menü (éttermek, bárok és éjszakai élet számára elérhető)
 • Fűtött szabadtéri ülések (éttermek, bárok és éjszakai élet számára elérhető)
 • Fedett szabadtéri pihenőhely (éttermek, bárok és éjszakai élet számára elérhető)
 • Beltéri étkezés (éttermek, bárok és éjszakai élet számára elérhető)
 • Privát étkezés (éttermek számára elérhető)
 • Barkács étkészletek (éttermek számára elérhetőek)
 • Szabadtéri szolgáltatások (fitnesz- és szépségápolási vállalkozások számára elérhetőek)
 • 1: 1 munkamenet áll rendelkezésre (fitnesz vállalkozások számára elérhető)
 • Korlátozott csoportos foglalkozások állnak rendelkezésre (fitnesz vállalkozások számára elérhető)

Nagyon sok van további információk a Yelp blogbejegyzésében—Beleértve azt is, hogy miként fognak megbizonyosodni arról, hogy a felhasználók által generált visszajelzés méltányos-e.


Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok