A zene lejátszása vagy szüneteltetése az iPhone hátlapjának megérintésével

Avatar admin | 2021.01.24. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

iTunes Logo Hero - 2020 augusztus

Nevű szolgáltatás használata Vissza Érintse meg iPhone 8 vagy újabb verzión iOS 14 vagy később konfigurálhatja iPhone készülékét a zene lejátszására vagy szüneteltetésére, ha kétszer vagy háromszor megérinti a telefon hátlapját. Így állíthatja be.

1. rész: Hozza létre a Lejátszás / Szünet parancsikont

A zene lejátszásához vagy szüneteltetéséhez szüneteltetéséhez segítségre lesz szükségünk egy Apple parancsikont, amely egyfajta automatizált eljárás, amelyet az iPhone készüléken beállíthat egy feladat végrehajtására. De ne aggódjon – ebben az esetben a feladat nagyon egyszerű, ezért létrehozása egyszerű. Végigvezetjük a folyamaton.

Először indítsa el a Parancsikonok alkalmazást. Ha nem találja, csúsztassa lefelé az ujját a képernyő közepétől, amíg meg nem jelenik a keresősáv. Gépelje be a „Parancsikonok” kifejezést, majd koppintson a megjelenő Parancsikonok alkalmazás ikonra.

típus "hivatkozások" a Spotlight keresésben, majd érintse meg a Parancsikonok ikont.

Miután megnyílt a parancsikon, koppintson a képernyő alján található „Saját hivatkozások” gombra, és válassza az „Összes parancsikon” lehetőséget.

Koppintson a "Shorcutsom" és "Minden parancsikon" az iPhone-on.

Az „Összes hivatkozás” képernyőn érintse meg a plusz („+”) gombot egy új parancsikon hozzáadásához.

Koppintson a plusz (+) gombra.

Az „Új parancsikon” oldalon érintse meg az ellipsziseket (három pont egy körben) a parancsikon átnevezésének megkezdéséhez.

Az iPhone parancsikonjában érintse meg az ellipszisek gombot a parancsikon átnevezéséhez.

A „Részletek” kártyán érintse meg a „Parancsikon neve” szövegterületet, írja be a „Zene lejátszása / szüneteltetése” lehetőséget, majd koppintson a „Kész” gombra.

Nevezze át a parancsikont a következőre: "Zene lejátszása / szüneteltetése."

Ezután érintse meg a „Művelet hozzáadása” gombot.

Az iPhone parancsikonjában érintse meg a elemet "Művelet hozzáadása."

A megjelenő „Műveletek” panelen írja be a keresősávba a „Lejátszás / szünet” parancsot, majd az alábbi eredménylistából válassza a „Lejátszás / szünet” lehetőséget.

A műveletlistában keresse meg a „Lejátszás / szünet" és érintse meg a gombot "Lejátszás / Szünet."

Ezután áttekintést nyújt a nagyon egyszerű parancsikonról. A „Most játszik” felirat olvasható, majd felsorolja a „Lejátszás / szünet iPhone-on” műveletet. Ha elégedett vagy, koppints a „Kész” gombra.

Koppintson a "Kész."

Ezt követően a teszteléshez érintse meg a „Play / Pause” zene gombot a hivatkozások listájában. A zene elkezd játszani. Ha újra megérinti, a zene szünetel. Működik!

2. rész: A Vissza koppintás beállítása

Ezután be kell állítanunk a Vissza koppintás funkciót az imént létrehozott „Zene lejátszása / szüneteltetése” parancsikon használatához. Ehhez nyissa meg a Beállításokat.

Koppintson a "Beállítások" ikonra az iPhone-on

A Beállításokban lépjen a Kisegítő lehetőségek> Érintés> Vissza elemre.

Válassza a lehetőséget az iPhone Kisegítő lehetőségek érintésével kapcsolatos beállításai között "Vissza Érintse meg."

A „Vissza koppintás” beállításokban kiválaszthatja, hogy két vagy három koppintás indítsa-e el a „Zene lejátszása / szüneteltetése” parancsikont. Koppintson a kívánt elemre.

A Vissza koppintás beállításai között válassza a lehetőséget "Dupla érintés" vagy "Háromszoros koppintás."

Megjelenik egy lista kiváltható műveletek ha a Vissza koppintást használja. Görgessen lefelé a listán, amíg el nem jut az alján található „Parancsikonok” szakaszhoz, és koppintson a korábban létrehozott „Zene lejátszása / szüneteltetése” parancsikonra. Ha kiválasztotta, kék pipa lesz mellette.

A Vissza koppintás műveletek listában válassza ki a lehetőséget "Zene lejátszása / szüneteltetése" parancsikon.

Ezt követően lépjen ki a Beállításokból.

Koppintson kétszer vagy háromszor az iPhone hátlapjára (attól függően, hogy miként állította be), és a zene elkezd játszani. Érintse meg újra a hátulját, és a zene szünetel. A lejátszás és a szünet között annyiszor válthat, ahányszor csak akarja. A Vissza koppintás bárhol működik az iPhone-on, beleértve a zárolási képernyőt is, de az iPhone képernyőjének aktívnak kell lennie ahhoz, hogy működjön. Boldog hallgatást!

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan indíthat műveleteket az iPhone hátlapjának megérintésével
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok