Ábécé állandóan földel, Loon, az Internet Balloon Company – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.22. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Egy nagy hőlégballon egy tárolóban.
Ábécé

Ábécé, a Google mögött álló anyavállalat bezárja a Loon névre keresztelt internetes cégét. Ha elmulasztotta, a Loon ötlete az volt, hogy hőlégballonokat küldjön alacsony jövedelmű területekre, hogy megfizethető internetes szolgáltatást sugározzon. Sajnos az ötlet soha nem repült el (szójáték célja), és a cég szerint „kezdje meg a felszámolási műveleteket. ”

A Loon projekt az Alphabet holdfény-megosztottságának részeként indult. A név megfelelőnek tűnik, mint valaha, mivel a holdfény hihetetlenül nehéz feladatra utal, amely nem biztos, hogy sikerül. Ahogy az X-t vezető Astro Teller kifejti:

… A kereskedelmi életképességhez vezető út jóval hosszabb és kockázatosabbnak bizonyult, mint reméltük. Tehát meghoztuk a nehéz döntést a Loon bezárásáról. Az elkövetkező hónapokban megkezdjük a műveletek felszámolását, és ez már nem lesz egy másik fogadás az ábécében.

Az Alphabet 2013-ban indította el a Project Loon programot, sőt, független vállalatként (az Alphabet márkanév alatt) 2018-ban leválasztotta az ötletet. Az ötlet egyszerűnek tűnt: indítson el egy léggömb-sorozatot, amely a szükséges eszközökkel biztosítja a vezeték nélküli internetet nagy területeken. Az ábécé szerint ez könnyebb és megfizethetőbb, mint infrastruktúra kiépítése alacsony jövedelmű területeken vagy természeti katasztrófára hajlamos helyeken.

A vállalat még néhány sikert is látott, és szolgáltatásokat nyújtott az embereknek Puerto Ricóban és Peruban bekövetkezett természeti katasztrófákat követően. Néhány siker azonban nem eredményezi az életképességet és a megfizethetőséget. És most a Project Loon leáll.

A Teller szerint a Loon alkalmazottai az X, a Google és az Alphabet más szerepekben találnak pozíciót. És „a Loon csapat egy kis csoportja marad, hogy biztosítsa a Loon működésének zökkenőmentes és biztonságos lezárását – ide tartozik a Loon kenyai kísérleti szolgálatának felszámolása”. Az Alphabet azt is elmondja, hogy milliókat fog ígérni a nonprofit szervezetek és a vállalkozások támogatására a csatlakozás, az internet, a vállalkozói szellem és az oktatás biztosítása érdekében Kenyában.

Forrás: A perem keresztül Ábécé
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok