Adjon új életet a Sonos számára egy hivatalos akkumulátorcsomaggal – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar admin | 2021.01.17. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Sonos akkumulátor készlet
Sonos

Sonos körülbelül egy éve került forró vízbe kérdéses „újrahasznosítási” gyakorlatok. A vállalat végül a környezet javára javította a kérdést. Úgy tűnik, Sonos a szívébe vette ezt a leckét, mert most az akkumulátoros Move hangszóró tulajdonosainak kínál lehetőséget arra, hogy maguk cseréljék le az említett akkumulátort.

A Mozgassa az elemcserekészletet műanyag tokjában a saját hangszóró akkumulátort tartalmazza, valamint egy szerszámot, hatlapú kulcsot és csavarokat – mindent, amire szükség van a régi akkumulátor kihúzásához és az új behelyezéséhez. Ez drága, 70 dollár, de mivel a Sonos Move 400 dollárba kerül, kis árat kell fizetnie a hangszóró feltöltéséért. A készlet fehér vagy fekete, hogy megfeleljen a Move burkolatának.

Sonos akkumulátor készlet
Sonos

Nagyon ritkán látni olyan szórakoztató elektronikai gyártót, amely ilyen alkatrészeket árusít. De egy belső elem, amelyet csak két csavarral lehet eltávolítani, azt jelzi, hogy a Move-ot (az első Sonos hangszórót, amely akkumulátorral működik) ezt a fajta szolgáltatást szem előtt tartva tervezték. Sonos szerint az akkumulátornak a behelyezése után három évig kell élnie.

Forrás: Sonos áruház keresztül Gizmodo
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok