Agycsörgő basszus – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.18. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

Értékelés:
9/10
?

 • 1 – Abszolút forró szemét
 • 2 – Sorta langyos szemét
 • 3 – Erősen hibás kialakítás
 • 4 – Néhány profi, sok hátrány
 • 5 – Elfogadhatóan tökéletlen
 • 6 – Elég jó vásárolni
 • 7 – Nagyszerű, de nem a legjobb a kategóriájában
 • 8 – fantasztikus, néhány lábjegyzettel
 • 9 – Fogd be és vedd el a pénzemet
 • 10 – Abszolút Design Nirvana

Ár: 179 USD

A Skullcandy Crusher Evo fekete fejhallgató feküdt egy fehér asztalon
Cameron Summerson

Valaki, aki nálam kevésbé okos, egyszer azt mondta, hogy “minden arról a basszusról szól, nincs magas hang”. Úgy vélem, hogy ennek az állításnak a fele igaz (hallgattál-e már zenét magas hangzás nélkül? Köszönöm.) – Valójában a basszusról szól. Úgy értem, ha a fejhallgatóról van szó, mindenképp. És ha szereted a basszust, a Skullcandy Crusher Evo az Ön számára.

Itt van, amit szeretünk

 • Őrült basszus
 • Nagyszerű hangminőség
 • Hosszú akkumulátor-élettartam
 • Jó ár-érték

És amit nem

 • A basszus elsöprő lehet
 • Nincs ANC

A Crusher Evo különlegessé teszi az egyedülálló „Sensory Bass” csúszkát a bal csésze oldalán. Ez tulajdonképpen lehetővé teszi a zene mélyhangjának testreszabását, messze meghaladva azt, amit egy egyszerű szoftveres EQ általában megenged.

A Sensory Bass csúszkával egészen lefelé kapja azt a basszusmennyiséget, amelyet egy ésszerű ember képes értékelni. Végig felfelé szó szerint megzavarhatja a látását. Senkinek nincs szüksége ekkora basszusra. De ha akarod, de golly, megkaphatod. Úgy találom, hogy az édes pont a felfelé körülbelül egynegyedére tehető, aminek valamilyen jelzést kell adnia arról, hogy ez a csúszka mennyire agresszív. Ez az diófélék.

És bár a basszus csúszka a Crusher Evo kiemelkedő tulajdonsága, őszintén szólva, önmagukban is rohadt jól szólnak. Kivételesen lenyűgözött az összes Skullcandy dolog, amit az elmúlt évben kipróbáltam, és ez alól a Crusher Evo sem kivétel. Megdöbbentően jól kiegyensúlyozottak, hogy ilyen basszus nehéz dobozok legyenek. Még a basszus csúszka felfelé sem fojtja el a többi frekvenciát.

Közeli kép a basszus csúszka és a töltő port
Ott tartom a csúszkát legtöbbször. Szinte végig. Cameron Summerson

A fejhallgatóm tesztelési dala az Fireflies Owl City-től (ugh), és meglepődtem azon, hogy a Crusher Evos mennyire jól reagált a kórusra. A basszus nyilvánvalóan jelen van, de a kórus összes apró árnyalata még mindig jelen van és képviselteti magát. Annak ellenére, hogy nagyon basszus, az egyensúly kiváló.

Hasonlóképpen, Özvegy által, hogy szenvedjenek, az egyik kedvenc zeneszámom a fejhallgatót tesztelő lejátszási listámon, valóban megmutatja, hogy ezek a dobozok mennyire artikulálhatók. Ez egy nehéz, mint egy tartályfajta, alacsony gitárokkal és morgós vokálokkal, csengő, érintetlen zongorával és erős nagybőgős dobokkal. Minden gyönyörűen átjön (na, amilyen gyönyörű egy ilyen nehéz dal lehet). A kórus elején és végén található extra basszus sláger nemcsak jelen van, hanem csont is zörög. Szeretem.

Tehát, bár a basszus csúszka teszi egyedivé ezeket a fejhallgatókat, nem csak egy trükk póni. Őszintén jól hangzanak.

Fit and Features

Számomra nem jellemző, hogy fejhallgató-áttekintést kezdjek az audio résszel, de mivel a basszuscsúszka a legfontosabb eladási pont ezeknek a konzerveknek, számomra csak értelme volt. Ugyanúgy, mint a legtöbb fejhallgató esetében, a hangminőség is csak egy darab a „Ezek tényleg jók?” rejtvény – figyelembe kell venni a megfelelő és elérhető funkciókat is.

Vértes a fülbevaló párnázata
Cameron Summerson

Ami illeszkedik, ezek a fül körüli fejhallgatók, amit szinte mindig én preferálok a fejhallgatókkal szemben, mivel nem törik össze (heh) a fülemet. A pohárpárnák elég kényelmesek a hosszabb viselethez, és nem kavarnak a szemüvegemmel, mindkettő nagy győzelem a könyvemben. A szalag párnája kissé sűrűbb, mint a poharak, de mégis elég puha ahhoz, hogy kényelmes legyen kopasz fejemen. A sávpárnázás akkor fontos, ha nincs beépített párnázás a fején. 😉

Ami az elrendezést illeti, a basszus csúszkán kívül ezek elég egyértelműek. A hangerő és a lejátszás / szünet a jobb csészén található, a bekapcsológomb, a basszus csúszka és az USB-C töltő port a bal oldalon. Van egy 3,5 mm-es audio csatlakozó is a vezetékes hallgatáshoz. Itt semmi különös nem történik – csak a szokásos ügy. Működik. Rendben van.

Vértes a zenekarról
Cameron Summerson

Sok más legújabb Bluetooth fejhallgatóhoz hasonlóan a Crusher Evo személyre szabott hangprofil-opcióval is rendelkezik, amely finomhangolja a hangélményt a ti fülek. Ez egy gyors hangteszt, amely optimalizált hangélményt nyújt. Bár nem találtam drámainak a különbséget, határozottan észrevehető. Jobban hangzanak, ha a személyre szabott profilom engedélyezve van, és több hallható frekvenciatartomány éri el a dobhártyát, mint a funkció engedélyezése nélkül. Javaslom a használatát – a Skullcandy alkalmazásban (Android/iOS).

Szóval, mi hiányzik a Crusher Evo-ból? Egy kiemelkedő szolgáltatás sok felhasználó számára: Aktív zajszűrés. Annak érdekében, hogy ANC-t kapjon és a Crusher Evo összes többi funkciójával fel kell lépnie a Törőgép ANC, ami 120 dollárral többe került (kiskereskedelmi árképzés). Drága frissítés, hogy biztos legyek benne, és az Evo passzív zajszigetelését elegendőnek tartom a használatomhoz. Ha az ANC és az őrült mennyiségű basszus elengedhetetlen számodra, akkor a Crusher ANC megérheti a plusz pénzt.

Tipp: Láttam a Crusher ANC-t akár 200 dollár a múltban, tehát ha éber vagy, szilárd üzletet köthetsz. A fekete modell csak 210 dollár az írás idején!

Következtetés

Fehér manöken fej, fehér, fehér maszkot visel, és a Crusher Evo
Ez Brian. Esetenként segít tesztelni a fejhallgatót. Kedveli a Crusher Evo-t is. Cameron Summerson

A menet közbeni basszusbeállítás között, amely eléggé megzörgetheti a koponyát a látás megváltoztatásához, a kiváló 40 órás akkumulátor-élettartam, a jó általános hangminőség és a kényelem hosszú ideig, a Crusher Evo-n vagyok eladva. Fantasztikus konzervdobozok, főleg az ára miatt – 199 dollárért kiskereskednek, de általában 180 dollár vagy annál alacsonyabb áron vannak az Amazon-on, ahol szintén ötcsillagos besorolással rendelkeznek. Ez azt mondja nekem, hogy nem vagyok egyedül az értékelésemben – ezek csak jó dobozok.

Itt van, amit szeretünk

 • Őrült basszus
 • Nagyszerű hangminőség
 • Hosszú akkumulátor-élettartam
 • Jó ár-érték

És amit nem

 • A basszus elsöprő lehet
 • Nincs ANC
Source link


29 Views 0 Ratings Rate it