Alexa a legfrissebb firmware-frissítésben – Review Geek – érkezik a Jabra Elite 85t-re

Avatar admin | 2021.04.08. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

A Jabra Elite 85t töltőtok fényképe.
Cameron Summerson

Egy új firmware-frissítés az Alexa támogatást adta a kiváló Jabra Elite 85t fülhallgató, amely lehetővé teszi, hogy irányítsa okos otthonát, útbaigazítást kérjen és irányítsa a Spotify-t kedvenc hangsegédjével. A frissítés előtt a Jabra Elite 85t fülhallgató csak a Google Assistant és a Siri támogatást kínálta.

A Jabra Elite 85t fülhallgató frissítéséhez töltse le a Jabra Sound + alkalmazás legújabb verzióját (iOS/Android), és csatlakoztassa a fülhallgatót a telefonhoz. Ezután a Sound + alkalmazás lehetőséget ad az alapértelmezett hangsegéd kiválasztására és az Alexa telepítési folyamatának végigvitelére.

Az "Válassza ki a hangsegédjét" képernyő a Jabra Elite 85t fülhallgatókhoz.
Cameron Summerson

Az Alexa vezérlése a Jabra Elite 85t fejhallgatóval egyszerű. Csak háromszor nyomja meg a jobb vagy bal fülhallgatót, és ugasson ki egy parancsot hűséges hangsegédjének. Az Alexa a Jabra Elite 85t fülhallgatókon támogatja a legtöbb parancsot, lehetővé téve rutinok beállítását, információk beszerzését az útvonaltervről és arról, hogy felhívhat-e másokat a névjegyzékből, stb.

Miénkben felülvizsgálat, azt találtuk, hogy a Jabra Elite 85t fülhallgató felülmúlja a hasonló árú opciókat, gyilkos hangminőséggel, ANC-vel és kényelmes kialakítással. A fejhallgatót 9/10-re értékeltük, és mindenkinek ajánljuk, akinek magas színvonalú fülhallgatóra van szüksége. Most Alexa támogatással és egy sor újonnan indított termékkel színbeállítások, nehéz elképzelni, hogy bárki problémát találna a Jabra Elite 85t fülhallgatóval.




Forrás link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok