Az Adobe 15 dolláros iPad csomagot dob ​​piacra Photoshop, Fresco, Illustrator és egyebek segítségével – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.30. 39 Views 0 Likes 0 Ratings

39 Views 0 Ratings Rate it

Valaki rajzol egy iPadre az Apple ceruzájával.
Vályogtégla

Az Adobe most indította el a Design Mobile Bundle, csak iPad-előfizetés, amely magában foglalja a Photoshop, a Fresco, az Illustrator, a Spark Post és a Creative Cloud hozzáférést 100 GB felhőtárral. Havi 15 dollárért az új csomag 50% -kal olcsóbb, mint az egyes iPad-alkalmazásokért külön-külön fizetni.

Bár ez nem a legolcsóbb módja annak, hogy a Photoshopot iPad-re szerezzük (ez havonta 10 dollár lenne) Fényképészeti csomag, amely asztali és iPad alkalmazásokat is tartalmaz), ez minden bizonnyal a legolcsóbb módja annak, hogy az Adobe összes tervezőalkalmazását az iPad készülékére szerezzük (a „design” -ra fektetve a hangsúlyt, ebben a csomagban nincsenek Lightroom, Acrobat stb.) A 100 GB-os Creative Cloud tárhely fantasztikus ajánlat az árért, és elengedhetetlen tárolási megoldás azok számára, akik művészetet készítenek táblagépükön.

A Photoshop, az Illustrator és más Adobe tervezőszoftver csak az elmúlt néhány évben jutott el az iPad-hez, bár a folyamatos frissítések és az Apple Pencil támogatása majdnem ugyanolyan alkalmassá tette őket, mint asztali verzióik. Az iPad támogatja az Adobe betűtípusokat, oktatóanyagokat és egyéb Creative Cloud-juttatásokat, és az Adobe szerint az iPad hamarosan támogatja a Photoshop asztali keféit.

Ha csak Photoshopra van szüksége iPad-jén, akkor a havi 10 dollár Fényképészeti csomag ez még mindig a helyes út. De ha fel szeretné oldani az iPad összes Adobe tervezőalkalmazását, valamint 100 GB Creative Cloud tárhelyet, akkor Design Mobile Bundle komoly üzlet. Mielőtt az Adobe elindította ezt a csomagot, az iPad felhasználóknak minden egyes alkalmazásért külön-külön kellett fizetniük, vagy havi 53 dollárt kellett fizetniük az All Apps csomagért.

Forrás: Vályogtégla keresztül A perem
Source link


39 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok