Az AirPods Max akkumulátor-lemerülési problémája új firmware-frissítéssel javítva – tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.03.16. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

AirPods Max egy teljes akkumulátor ikonnal.
alma

Március 9-én az Apple csendesen lökte az AirPods Max firmware frissítését, hogy kijavítsa a fejhallgató frusztráló hatását az akkumulátor lemerülésének kérdése. Bár az Apple még nem ismeri el, hogy fennáll az akkumulátor lemerülésének problémája, a felhasználók jelentése a Twitteren, és a Review Geek munkatársainak tesztje megerősíti, hogy a frissített AirPods Max már nem veszíti el töltését, miközben az Smart tokban ül.

Az AirPods Max, amelynek nincs bekapcsológombja, alacsony fogyasztású üzemmódba lép, hogy megőrizze az akkumulátort, miközben pihen az intelligens tokban. De szerint Apple támogatás A dokumentációban 18 órát használnak, amíg az AirPods Max „rendkívül alacsony energiafogyasztású” módba lép, amely letiltja a Bluetooth-t és a Find My kommunikációt – az AirPods Max két leginkább energiaigényes funkcióját.

Először jelentette 9to5Mac, úgy tűnik, hogy a 3C39 firmware-frissítés csupán 30 perc múlva kényszeríti az AirPods Max készüléket intelligens házukban alacsony fogyasztású üzemmódba. Ez sokkal gyorsabb, mint az eredeti 18 órás várakozási idő! Azok az AirPods Max felhasználók, akik jelentősen lemerülték az akkumulátort a fejhallgató töltése vagy használata közben, szintén arról számoltak be, hogy problémájuk megoldódott, ami azt jelzi, hogy a 3C39 frissítés hibajavításokat tartalmazhat a továbbfejlesztett ultra alacsony fogyasztású üzemmód mellett.

Az AirPods Max készüléknek automatikusan frissítenie kell a 3C39 firmware-re, amikor töltőhöz csatlakozik, és ugyanabban a szobában van, mint az iPhone, iPad vagy Mac. Az AirPods Max firmware verziójának ellenőrzéséhez nyissa meg az iPhone Beállításait, lépjen a Bluetooth menübe, keresse meg az AirPods Max eszközt az eszközök listájában, majd nyomja meg az „i” ikont. Ha még nem rendelkezik a 3C39 firmware-rel, próbáljon néhány percig zenét hallgatni a fejhallgatón, és csatlakoztassa a töltőhöz.

Még februárban javasoltuk az embereket kerülje a vásárlást AirPods Max, amíg az Apple nem oldja meg a fejhallgató akkumulátorának lemerülési problémáit. Most, a 3C39 firmware frissítésnek köszönhetően, magabiztosan ajánlhatjuk az Apple prémium fejhallgatóit azoknak, akik a prémium hallgatási élmény (és ne bánja az 550 dolláros árcédulát).

Forrás: Apple via 9to5Mac
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it