Az Airspeeder bemutatja a világ első elektromos repülő „versenyautóját” – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.05. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Túlméretes repülő drónjármű.
Légsebesség

Emlékszel a bejáratásra Csillagok háborúja: A fantom fenyegetése? Ha olyanok vagytok, mint a legtöbb ember, csak erre szeretnénk emlékezni. De mi lenne, ha a versenyzés valódi lenne? Ez az a startup cég Légsebesség úgy tűnik, új elektromos repülő „versenyautójával” kérdezi azt a járművet, amely képes 0-62 km / h sebességre 2,3 másodperc alatt.

Idézzük a „versenyautót”, mert az Airspeeder járműve nem igazán minősül autónak. Ennek még kerekei sincsenek. Az Airspeeder Mk3 reálisan egy hatalmas függőleges felszálló és leszálló (VTOL) elektromos drón. Jelenleg a koncepciók egy pilóta számára biztosítanak helyet, és az Airspeeder a jövőben azt tervezi, hogy teszteli a legénységgel járó repüléseket, de egyelőre ez csak távirányítós ügy.

Ahogy a neve is mutatja, ez a koncepció harmadik verziója, és az Airspeer három éve keményen dolgozik. És az Mk 3 első verzióinak felépítéséhez a Mclaren, a Babcock Aviation, a Boeing, a Jaguar Land Rover, a Rolls-Royce és a Brabham mérnökeivel szerzett csapatot használja.

Az ötlet egy új versenysorozat elindítása, amelynek pilótái távolról irányítják az Airspeedert. Tekintettel a sebességére és az ezzel járó veszélyre, a távirányító jó ötletnek tűnik. De a versenynek hozzá kell járulnia az Airspeeder számára, hogy bebizonyítsa LiDAR és Radar ütközés-elhárító rendszereinek biztonságát. Ennek a tesztelésnek a helyén az ember által vezetett verzióknak könnyebb eladniuk az úton.

Az Airspeeder azt tervezi, hogy hamarosan teszteli a járművet, és feltételezve, hogy minden jól megy, az elkövetkező hetekben további részleteket közöl a versenyekkel kapcsolatban.

Forrás: Légsebesség keresztül ESPN
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok