Az alkalmazások automatikus folytatása a Windows 10 rendszerbe történő bejelentkezéskor

Avatar admin | 2021.02.04. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Windows 10 Logo Hero - 3. verzió

Néha egy produktív munkamenet közepén van a Windows 10 rendszerben, de ki kell jelentkeznie vagy újra kell indítania a gépet. Normális esetben előfordulhat, hogy újra kell kezdenie a munkamenetet. De a Beállítások gyors változtatásával a Windows emlékezni tud és újra megnyithatja a nem régi alkalmazásokat, amikor újra bejelentkezik. Itt állíthatja be.

Először nyissa meg a Windows beállításait. Ehhez kattintson a Start menüre, válassza ki a kis fogaskerék ikont, vagy nyomja meg a Windows + i billentyűt.

A Windows 10 Start menüjében kattintson a gombra "felszerelés" ikonra a Beállítások megnyitásához.

A „Beállítások” részben kattintson a „Fiókok” elemre.

A Windows beállításaiban kattintson a gombra "Fiókok."

A „Fiókok” részben kattintson az oldalsáv „Bejelentkezés-beállítások” elemére.

A Windows beállításaiban kattintson a gombra "Bejelentkezés lehetőségei" az oldalsávon.

A Bejelentkezés lehetőségek között görgessen lefelé az oldalon, amíg meg nem jelenik az „Alkalmazások újraindítása” lehetőség. Fordítsa meg a kapcsolót közvetlenül alatta, amíg az „Be” állásba nem kerül.

A Bejelentkezés lehetőségeknél kattintson a melletti kapcsolóra "Indítsa újra az alkalmazásokat" hogy bekapcsolja.

Ezt követően zárja be a Beállításokat.

Ha legközelebb kijelentkezik, és újra bejelentkezik, a Microsoft által „újraindítható alkalmazásainak” hívott adatok automatikusan újratöltődnek. Az alkalmazásfejlesztők feladata, hogy alkalmazásukat újraindíthassák, ezért előfordulhat, hogy ez nem minden alkalmazással működik. Azonban tartalmazza a Windows 10-hez írt modern Windows 10 alkalmazásokat UWP platform– amely magában foglalja a Microsoft Store összes alkalmazását -, valamint a modern böngészőket.

Előfordulhat, hogy a Windows 8 előtti Windows verziókhoz írt régi alkalmazásokat (amelyek a Win32 API-t használják) nem lehet újraindítani automatikusan. Ennek ellenére nagyon hasznos!

Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok