A Wyze Cam v3 készleten van, új reflektorfényes tartozékkal együtt – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.28. 215 Views 0 Likes 0 Ratings

215 Views 0 Ratings Rate it

A Wyze Cam v3 a Google Smart Display előtt
Cameron Summerson

A Wyze Cam v3 kiemelkedő frissítés az elődhöz képest, a továbbfejlesztett érzékelőknek, az éjszakai látásnak és az új kültéri védelemnek köszönhetően. De ha lemaradt a korai értékesítésről, akkor nem volt szerencséje – mostanáig. A $A 24 kamera újra raktáron van, új reflektorfény tartozékával együtt.

A nagyközönség számára történő bevezetéssel a Wyze Cam v3 ára kissé emelkedett. De ha Cam Plus előfizető vagy, akkor inkább a 19,99 dolláros előrendelési árat kapod meg. Még mindig, 23,99 dollárért (plusz szállítás), rengeteg fényképezőgépet kap nem sok dollárért.

Használhatja a Wyze Cam v3 beltérben vagy szabadban, és jobb éjszakai látási képességeket kap, beleértve a színes éjszakai látást is. Simább videók készítése, szélesebb látómezővel rendelkezik, és még sok más. Nézze meg áttekintésünket a részletekért.

És ha az újonnan továbbfejlesztett éjszakai látási képességek még mindig nem elegendőek. A Wyze egy dedikált reflektorfénytartozékot adott el ma. A reflektorfénybe 9,99 dollárt, plusz szállítási költséget számol vissza. Még nem teszteltük, de ez egy alacsony ár egy reflektorfénybe. Más kiegészítők is érkeznek. Wyze elmondja nekünk, hogy elindít egy 5 dolláros ablaktartót, amelynek csökkentenie kell a tükröződést, amikor február közepén ablakokon keresztül rögzít. És február közepén is kiad egy 12 dolláros kültéri hálózati adaptert.

Nem várjuk el, hogy a készletszint sokáig tartson, tehát ugorj rá mielőtt túl késő lenne.
Source link


215 Views 0 Ratings Rate it