Az „Alkalmazások” gomb letiltása és eltávolítása a Google Chrome-ban

Avatar Gadam | 2021.03.30. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

google chrome apps gombra

A Google Chrome Apps sokat változott az évek során, de egy dolog nem – a könyvjelzősáv „Apps” gombja. Ha nem használja a Chrome Apps alkalmazást, ez a kis gomb bosszantó lehet. Szerencsére könnyen eltávolítható.

Az „Alkalmazások” gomb az alapértelmezett része Chrome könyvjelzősáv. Kattintson rá a chrome://apps/ oldal, amely a Windows alkalmazásból telepített webalkalmazások indítója Chrome Internetes áruház. Nyilvánvaló, hogy ha soha nem keresi fel ezt az oldalt, akkor nincs sok szükség egy állandó gombra a böngészőben.

Meg kell jegyezni, hogy a Chrome „Alkalmazások” nem ugyanazok, mint a ChromeKiterjesztések,”, Amelyek a Böngésző menüből érhetők el a böngésző jobb felső sarkában. Csak az „Alkalmazások” gombot távolítjuk el.

Chrome-bővítmények

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi az a böngésző kiterjesztése?

Itt csak annyit kell tennie, hogy eltávolítsa az Alkalmazások gombot. Először nyissa meg a Chrome böngészőt a készüléken ablakok, Mac, vagy Linux számítógép.

króm alkalmazások gombbal

Ezután kattintson a jobb gombbal bárhová a Könyvjelzősávon vagy magán az „Alkalmazások” gombra. Ez megnyit egy menüt, amelyben törölje az „Alkalmazások parancsikonjának” kijelölését.

törölje az alkalmazásparancs megjelenítése elemet

Az „Alkalmazások” gomb eltűnik a könyvjelzősávról.

nincs több alkalmazás gomb

Igaz, az Alkalmazások gomb nem jelent nagy problémát, de ha nem használja, és sok könyvjelző van a sávon, akkor minden további helyet örömmel fogadnak.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Google Chrome könyvjelzősáv megjelenítése (vagy elrejtése)
Source link


23 Views 0 Ratings Rate it