Az Amazon Fire TV kínálata most 200 ingyenes élő csatornát tartalmaz – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.06. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

A Tűz TV a
amazon

Ingyenes élő TV-katalógusának megerősítése érdekében az Amazon hirdetésekkel támogatott Xumo, IMDb TV és Amazon News csatornákat ad a Fire TV-hez. Az Amazon azt is tervezi, hogy a következő hetekben felveszi a Plex élő TV szolgáltatását a Fire TV-be.

A négy új élő TV-kínálatot megtalálhatja a Fire TV „On Now” lapján, vagy a Fire TV alkalmazás Universal Channel Guide útmutatójában. Csatlakozik a Xumo, az IMDb TV, az Amazon News és a Plex 16 egyéb élő TV szolgáltatók a Fire TV platformon, köztük a Tubi, a Pluto TV, a Philo, a YouTube TV és a Sling. A Fire TV platform is támogatja helyi hírek egyes területeken.

Az Amazon szerint élő TV-katalógusa mostantól 400 csatornát tartalmaz, 200 hirdetést támogató, ingyenes csatornával. Természetesen nem az Amazon az egyetlen vállalat, amely élő csatornákat csomagol a streaming botjába. A Roku felhasználók hozzáférhetnek ehhez A Roku-csatorna, egy alkalmazás több mint 100 csatornával és rengeteg ingyenes, igény szerinti tartalommal.

A kibővített élő TV-kínálattal együtt az Amazon frissíti az Alexát, hogy támogassa az élő TV-hangparancsokat. Most megkérheti Alexát, hogy „játsszon Jó reggelt Amerika”Vagy más élő műsorok a Fire TV szolgáltatáson belül. A Fire TV kezelőfelülete egy új „Peak” funkcióval is rendelkezik, amely a YouTube-on megjelenő miniatűr előnézetekhez hasonlóan megmutatja, hogy egy élő tévécsatorna mit játszik, amikor fölé viszi az egeret.

Forrás: Amazon via Zsinórvágó hírek
Source link


26 Views 0 Ratings Rate it