A sötét mód használata a Kindle-n

Avatar Gadam | 2021.03.05. 41 Views 0 Likes 0 Ratings

41 Views 0 Ratings Rate it

Khamosh Pathak

A Kindle remek e-könyv-olvasót jelent a hagyományos táblagépekhez képest. De amikor éjjel próbál olvasni, az éles fehér háttérvilágítás problémát jelenthet a szemének. Enyhítse a szemét a Kindle sötét módjával.

A Kindle e-olvasóban korábban az Invertált mód nevű akadálymentesítési beállítás volt, amely megfordította a háttér és a szöveg színét. Most az Amazon gyors váltást biztosít a funkcióhoz, amellyel azonnal válthat a világos és a sötét mód között. Ez gondoskodik a vakító fehér fényről, amelyet az E-ink képernyő a képernyő frissítésekor bocsát ki.

Az írás idején a sötét módot a Kindle Paperwhite 4 (2018), az Oasis 2 (2017) és újabb verziói támogatják. Ha még nem látja a funkciót, ellenőrizze, hogy csatlakozik-e a Wi-Fi-hálózathoz, és hogy Kindle-je frissítve van-e az 5.12.4 vagy újabb verzióra. Ha nem látja a frissítést, próbálja meg manuálisan frissíteni a Kindle-t.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Kindle kézi frissítése

A sötét mód bekapcsolása a Kindle-on meglehetősen egyszerű. A Sötét mód váltást a Beállítások menüben találja.

Ha a Kindle kezdőképernyőjén van, koppintson a felső Beállítások gombra a „Beállítások” gombra.

Ha könyvet olvas, először érintse meg a képernyő felső felét az eszköztár megjelenítéséhez.

Ezután válassza a „Beállítások” gombot.

Itt válassza a „Sötét mód” opciót.

A Kindle azonnal megfordítja a képernyő monokróm színeit. Fehér háttér és fekete szöveg helyett most fekete háttér jelenik meg fehér szöveggel.

Ez a változás tükröződik a Kindle teljes felületén, beleértve az összes menüt is.

Most már sötétben is elolvashatja a könyvét, anélkül, hogy bántaná a szemét.

Ha vissza szeretne térni a fény módra, egyszerűen lépjen vissza a „Beállítások” menübe, és érintse meg újra a „Sötét mód” gombot.


Szeretsz kiemelni kedvenc idézeteidet a Kindle-on? Így teheti meg készítsen biztonsági másolatot az összes kiemelt eseményről és ügyeljen arra, hogy biztonságosan tárolják őket.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan készítsünk biztonsági másolatot a Kindle kiemelésekről és megjegyzésekről
Source link


41 Views 0 Ratings Rate it