Az Amazon ingyenes IMDb streaming szolgáltatása a Google TV-vel érkezik a Chromecastra – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.26. 31 Views 0 Likes 0 Ratings

31 Views 0 Ratings Rate it

Az IMDb TV logója a Google TV-vel ellátott Chromcaston.
IMDb / Google

Az Amazon fiatal IMDb TV streaming szolgáltatás már elérhető a Chromecaston a Google TV-vel és más, az Android TV szoftvert futtató eszközökkel. Mint a Crackle vagy a The Roku Channel, az IMDb TV is az egy ingyenes streaming szolgáltatás slágersorozatokkal és filmekkel az Amazon Prime Video-tól, a Dreamworks-től és még Disney.

Az IMDb TV hatékony alternatívája néhány fizetős szolgáltatásnak, például a Hulu vagy a Disney +, hasonló műsorokkal Malcolm Középen, Elveszett, 3. szikla a naptól, és Schitt patakja. Néhány IMDb és Amazon Prime Video eredeti is található benne, például az új dokuserik Legjobb osztály: A Sierra Canyon Trailblazerek élete és ideje.

Technikailag szólva mindig hozzáférhet az IMDb TV katalógusához az Android TV-n a Prime Video alkalmazáson keresztül. De a dedikált IMDb TV alkalmazás megtakarítja Önt azzal, hogy bejelentkezzen egy Amazon-fiókba, vagy navigáljon az Amazon „csatorna” rendszerében a Prime Video alkalmazásban.

Az IMDb TV-t most letöltheti Chromecastjára a Google TV vagy az Android TV rendszerével. Az ingyenes streaming szolgáltatás elérhető a Roku, az Amazon Fire TV és az Xbox eszközökön is.

Forrás: IMDb via A streamelhető
Source link


31 Views 0 Ratings Rate it