Az Android App alváskövetése hamarosan kevésbé lehet borzalmas – Tekintse át a Geek alkalmazást

Avatar admin | 2021.02.26. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Grafika az okostelefonról a Hold és az Android mellett a számítógép képernyőjén, zárójelekkel és egy szívvel
Google

Az alváskövetés könnyen elvégezhető, ha okosórája vagy fitneszszalagja van, de a lehetőségei kevésbé robusztusak, ha okostelefont használ. Azonban a Android fejlesztői csapat nemrég nyilvánosan hozzáférhetővé tette harmadik féltől származó fejlesztők számára az alacsony fogyasztású Sleep API-t, amely megnyitja az ajtót a minél jobb minőség érdekében alváskövető alkalmazások okostelefon-felhasználók számára.

Most a fejlesztőknek erősebb eszköztár áll rendelkezésükre az alváskövető alkalmazások építéséhez, lehetővé téve számukra a meglévő szolgáltatások frissítését, jobb adatválasztékot kínáló alkalmazások létrehozását és az okostelefon-akkumulátorok üzem közbeni megtakarítását.

Ezzel az API-val játékban rendszeres időközönként 10 percig hozzáférhet az „alvásbizalom” jelentésekhez. Emellett egy szélesebb napi alvási szegmens-jelentést is áttekinthet, ha felébred a napra.

Jelenleg a fejlesztők azon dolgoznak, hogy egyesítsék a szenzorjeleket annak meghatározására, hogy a felhasználók mikor kezdik vagy fejezik be a tevékenységeket (például futás vagy alvás). Ezek az észlelési algoritmusok inkonzisztensek lehetnek több alkalmazás között, és amikor mindketten folyamatosan próbálják ellenőrizni az aktivitási szint változásait, az gyorsabban lemeríti a telefon akkumulátorát. Annak érdekében, hogy a Sleep API megfelelően működjön (és ne töltse be az okostelefon akkumulátorát), a Google együttműködött az Urbandroid’s-szal Alvás Androidonként kb. Az alkalmazás API-ja az észlelés feldolgozását olyan módon központosítja, hogy ne merüljön le az akkumulátor.

A Google rendszeresen frissíti és funkciókat ad hozzá alvás és wellness szoftver, és most, amikor megnyílt ez az API, remélhetőleg a továbbfejlesztett alkalmazásopciók széles választékát kellene látnunk a Play Áruházban. Az alkalmazások létrehozásában érdekelt fejlesztők megnézhetik a API dokumentáció.

keresztül Engadget
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok