Az Android-felhasználók végre megtekinthetik az oldalakat a Chrome-ban

Avatar admin | 2021.03.12. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Egészen a közelmúltig a link megnyitásának egyetlen módja a Chrome mobilböngészőjében az volt, hogy otthagyta az aktuális oldalt, vagy külön linkre tette a linket. Egyik forgatókönyv sem ideális, főleg ha csak akarod röviden böngészhet egy linket, mielőtt megnyitná. Szerencsére a Chrome most végül lehetővé teszi a hiperhivatkozások előnézetének megtekintését az Android rendszerben.

A Google nemrég egy szerveroldali frissítés révén hozzáadta az oldal-előnézet opciót. Alapértelmezés szerint minden eszközön be van kapcsolva, így nem kell átolvasnia a beállításokat, vagy telepítenie kell további javításokat a működéshez, de egyes felhasználók nem tudják, hogy a linkek előnézete is lehetséges, mivel a Google olyan hirtelen adta hozzá a funkciókat .

Az Android felhasználók cikkének illusztrációja végre megtekintheti az oldalakat a Chrome-ban

Pillanatkép: Brendan Hesse

Link előnézetének megtekintése a Chrome Android-alkalmazásában:

  1. Az előugró menü megnyitásához nyomja meg hosszan a hiperhivatkozást
  2. Válassza a lehetőséget „Oldal megtekintése.”
  3. Az aktuális oldal felett egy kisebb fül nyílik meg. Végiggörgetheti az előnézetet és a szokásos módon megtekintheti annak tartalmát anélkül, hogy elhagyná a már megnyitott oldalt.
  4. Ha egy előnézeti oldalt szeretne betölteni a saját fülére, koppintson a jobb felső sarokban található nyíl ikonra. megnyomni a “X” ikonra az előnézeti ablak bezárásához.

A linkek előnézete egy kis kiegészítés a Chrome számára, de hasznos, amely több célt szolgál, lehetővé téve számodra a felismerést csínyek vagy sovány egy cikk, hogy hátha ezt keresi.

Ennek ellenére ne nézze meg az oldalakat, hacsak nem tudja biztosan, hogy biztonságos webhelyről van szó. A link előnézete betölti az oldal teljes tartalmát, beleértve az összes tartalmat is képeket, videókat és kódokat, amelyeket az oldal használ. Ez magában foglal minden olyan NSFW-tartalmat, amelyet elkerülhet, de nagyobb fenyegetések vannak, mint a felnőtt webhelyek.

Adathalászat és a rosszindulatú programokkal kapcsolatos csalások gyakran hamis URL-eket használnak személyes adatok ellopására vagy a rosszindulatú szoftverek becsempészésére az eszközökre, és ezeknek az oldalaknak az előnézete ugyanolyan veszélyes lehet, mint közvetlenül megnyitni őket. A legjobb megoldás egyszerűen nem érinti a gyanús linkeket. Megtekintheti azonban a Chrome-ban található linket anélkül, hogy megnyitná vagy előnézeti lenne az oldal: Csak hosszan koppintson a linkre a felugró menü megnyitásához. A link URL-je a menü tetején jelenik meg. Ha nem ismeri fel az URL-t, vagy ha nyilvánvalóan hamis, ne kattints rá.

[[9to5Google]


Source link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok