Az Apple Watch óraszámainak testreszabása

Avatar Gadam | 2021.01.21. 75 Views 0 Likes 0 Ratings

75 Views 0 Ratings Rate it

Khamosh Pathak

Az Apple Watch arca többet jelent, mint amilyennek látszik, különösen, ha vizuálisan lenyűgöző órákról van szó, például a tipográfiáról. Így módosíthatja a színt és a stílust az Apple Watch óraszámainak megjelenésének testreszabásával.

Minden óraszám más és más testreszabási paraméterekkel rendelkezik. A legtöbb lehetővé teszi a tárcsa színének, a szövődmények vagy a háttér megváltoztatását. Egyesek, például Kalifornia és a tipográfia, még azt is lehetővé teszik, hogy megváltoztassák az óraszám szimbólumait és stílusát, és átalakítsák azt egyenesen pompássá.

Négy különböző óraszámlap az Apple Watches-on.

Ha valami szórakozásra vágyik, kipróbálhatja a animált Memoji óra arca. Az óraszám megjelenését testreszabhatja az Óráról vagy az iPhone készülékről. Az alábbiakban mindkét módszerre kitérünk.

ÖSSZEFÜGGŐ: Memoji létrehozása és használata az Apple Watch-on

A Watch Faces testreszabása az Apple Watchon

Az Apple Watch óraszámának testreszabásához váltson erre az arcra. Az arc megváltoztatásához húzza az Apple Watch képernyő bal vagy jobb oldalát.

Minden óraszámnak különböző testreszabási lehetőségei vannak. Példánkban a watchOS 7 és újabb verzióin elérhető Typography óraszámot fogjuk használni.

A testreszabni kívánt arcon egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva a képernyőt, majd érintse meg a „Szerkesztés” elemet.

Az óraszám testreszabási nézet „Tárcsázás” szakaszában válthat a két elérhető mód között. Az alapértelmezett érték csak négy nagy órajelet jelenít meg. A Digital Crown segítségével áttekintheti a rendelkezésre álló lehetőségeket.

A második lehetőség mind a 12 órás markert megjeleníti. Bármelyik ponton balra csúsztatva léphet a következő nézethez.

A „Stílus” részben megváltoztathatja az óramutatók betűtípusát.

Ezután csúsztassa balra az ujját a „Szimbólumok” szakasz eléréséhez. Választhat római, arab vagy devanagari számokat.

Húzza újra balra a „Szín” szakasz testreszabásához. A Digital Crown segítségével áttekintheti az összes rendelkezésre álló háttér- és órajel opciót.

Ha befejezte az óraszám testreszabását, nyomja meg a Digital Crown gombot a változtatások mentéséhez, majd nyomja meg újra, hogy visszatérjen az óraszámlapra.

Mostantól teljes dicsőségében láthatja testreszabott óraszámát. Az alábbi képen láthatja az alapértelmezett Typography óraszámot és testreszabott verziónkat.

Az egyik alapértelmezett tipográfiai óra arca az egyik Apple Watch-on, a másik testreszabott változata pedig eltérő háttérrel és számokkal.
Az alapértelmezett Typography óraszám (balra) és testreszabott változatunk (jobbra).

Az Apple Watch Faces testreszabása iPhone-on

Nem tetszik az Apple Watch kicsi képernyőjének használata? Testreszabhatja az óra számlapját az iPhone készülékén is. A testreszabási lehetőségek ismét eltérőek az egyes arcoknál. Példánkban a kaliforniai óraszámot fogjuk használni, amely elérhető a watchOS 7 és újabb verzióin.

A kezdéshez nyissa meg iPhone „Watch” alkalmazását, és koppintson a „My Watch” elemre.

A „Saját arcok” részben válassza ki a testreszabni kívánt órát.

A „Szín” részben csúsztassa ujját vízszintesen az összes lehetőség felfedezéséhez, majd koppintson egy színre a váltáshoz.

Ezután lapozzon végig a „Szimbólumok” szakaszon a számok stílusának megváltoztatásához. Választhat tablettákat, római, kaliforniai, arab, arab indiai vagy devanagari.

Végül a „Tárcsázás” részben választhatja a „Téglalap” vagy a „Kör” lehetőséget.

Ha elégedett azzal, hogyan néz ki az arca, görgessen az aljára, és koppintson a „Beállítás aktuális óraszámként” elemre.

Emelje fel a csuklóját, hogy lássa frissen testreszabott óráját az Apple Watchon.


Most, hogy testre szabta az Óra megjelenését, itt az ideje tegye ugyanezt a szövődményeivel.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet a lehető legjobban kihasználni az Apple Watch bonyodalmait
Source link


75 Views 0 Ratings Rate it