Az Apple Watch vezérlőközpontjának testreszabása

Avatar admin | 2021.01.29. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

előnézeti kép, amelyen az Apple Watch Control Center látható
alma

Az Apple Watch Vezérlőközpontja gyors módja annak akkumulátorának ellenőrzésére, aktiválására módok, például SIlent és Repülőgép mód, és végezzen más műveleteket. Így alakíthatja testreszabását, hogy a legtöbbet használt funkciókat csak gyorsan lehúzhassa.

A Vezérlőközpont megnyitása

hogyan lehet megnyitni az Apple Watch Control Center-t
alma

Óraszámlapjáról csúsztassa felfelé a képernyő alját a Vezérlőközpont megnyitásához. Ezután ellop, vagy a Digital Crown segítségével görgethet.

Ha másik képernyőn van, érintse meg és tartsa lenyomva a képernyő alját, majd csúsztassa felfelé az ujját. Nem lehet megnyitni a Vezérlőközpontot a kezdőképernyőről (amely tartalmazza az összes alkalmazást).

A Vezérlőközpont bezárásához csúsztassa ujját lefelé a képernyő tetejétől. Megnyomhatja a Digital Crown gombot is. (Ez a kerék az óra oldalán.)

Minden, amit a Vezérlőközpont csinál

az összes vezérlőközpont ikon

A Vezérlőközpontban rengeteg szolgáltatás van összezsúfolva. Itt vannak a Vezérlőközpont főbb lehetőségeibalról jobbra haladva:

Ez nagyon sokféle ikon!

ÖSSZEFÜGGŐ: Mit csinálnak az összes mód az Apple Watch-on?

Ikonok hozzáadása vagy eltávolítása

hogyan lehet hozzáadni egy rejtett ikont az Apple Watch Control Center-hez

Egyes funkciók alapértelmezés szerint rejtettek. Ha hozzá szeretné adni őket a Vezérlőközponthoz, nyissa meg a Vezérlőközpontot, görgessen le az aljára, és koppintson a „Szerkesztés” elemre. A „Tovább” részben láthat minden rejtett funkciót. Koppintson a zöld „Plus” gombra az ikonok hozzáadásához, majd koppintson a „Kész” gombra.

Hogyan lehet eltávolítani az ikon Apple Watch Control Center

Másrészt rendet tehet a Vezérlőközponton, ha eltávolít minden olyan funkciót, amelyet nem használ. Nyissa meg a Vezérlőközpontot, görgessen le az aljára, és koppintson a „Szerkesztés” elemre. Koppintson a piros „Dash” (mínuszjel) ikonra az elrejteni kívánt funkciók mellett.

Megjegyzés: Nem mindig fogja látni az összes ikont. Például csak akkor látja a Cellular ikont, ha rendelkezik Apple Watch-mal, amelyen van Cellular és GPS. Hasonlóképpen telepítenie kell a Walkie Talkie alkalmazást is, hogy lássa az ikonját.

Hogyan helyezzük át a Vezérlőközpont ikonjait

hogyan kell mozgatni az ikon Apple Watch Control Center

Ezeket az ikonokat is áthelyezheti, hogy kedvenc funkcióit gyorsabban elérhesse. Nyissa meg a Vezérlőközpontot, görgessen lefelé, és érintse meg a „Szerkesztés” elemet, érintse meg és tartsa lenyomva bármelyik ikont, majd húzza át a kívánt helyre. Koppintson a „Kész” gombra, ha elégedett a dolgokkal.
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok