Képek kombinálása iPhone-on és iPad-en a parancsikonok használatával

Avatar admin | 2021.01.17. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

Khamosh Pathak

Van, amikor két képet össze kell kapcsolnia vagy össze kell kapcsolnia a közösségi médiában való megosztás vagy összehasonlítás céljából. Ehhez nincs szükség alkalmazásra. Így kombinálhatja a képeket az iPhone vagy iPad eszközön a Gyorsbillentyűk használatával.

A Shortcuts egy beépített automatizálási eszköz az iPhone-on és iPaden. Lehetővé teszi automatizálások létrehozását egy műveletsor összeillesztésével. Ezek lehetnek egyszerűek vagy összetettek (akár váltókat használó parancsikonokat is létrehozhat.).

De mindezek miatt nem kell aggódnia, mert könnyen megteheti harmadik féltől származó parancsikonok importálása és használata amelyeket a közösség hozott létre. Gondoljon arra, hogy egy plugint telepít egy alkalmazásba vagy egy kiterjesztés egy böngészőben.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet harmadik féltől származó parancsikonokat találni és telepíteni iPhone-ra és iPadre

A „Képek kombinálása” egy ilyen közösségi parancsikon, amelyet letölthet az internetről. Lehetővé teszi a Fotók alkalmazásból származó képek vízszintes vagy függőleges kombinálását, vagy akár rácsként is. Ebben a parancsikonban az a remek, hogy lehetővé teszi a képek sorrendjének és a köztük lévő távolság meghatározását.

Ha még nem ismeri a Gyorsbillentyűk használatát, akkor először engedélyeznie kell a Nem megbízható parancsikonok funkció a „Beállítások” alkalmazásból.

Nyissa meg a Kombinálja a Képek parancsikont iPhone vagy iPad mobil böngészőjében, és érintse meg a „Parancsikon beolvasása” gombot.

Koppintson a Parancsikon beolvasása elemre

Ezzel megnyílik a Parancsikonok alkalmazás. Megjelenik a Képek egyesítése parancsikon részletes nézete. Itt görgessen le az oldal aljára, és érintse meg a „Nem megbízható parancsikon hozzáadása” gombot.

Most lépjen a „Parancsikonok” fülre a „Parancsikonok” alkalmazásban.

Érintse meg a „Képek kombinálása” parancsikont.

Először is, a parancsikonhoz hozzáférést kell biztosítani a fotókönyvtárhoz. A felugró ablakban érintse meg az „OK” gombot.

A rendszer felkéri, hogy válassza ki a kombinálni kívánt fotókat. Válthat az album nézetre, vagy fényképeket is kereshet. Válassza ki a kombinálni kívánt fényképeket, és érintse meg a „Hozzáadás” gombot.

A parancsikon most megkéri a megrendelést. Választhat a „Kronologikus” vagy a „Fordított kronológiai” opciók közül. A kronológiai sorrendben a képek a legrégebbi képpel kezdődnek. A fordított időrendi sorrend először a legújabb képpel kezdődik.

Koppintson a Kronológiai elemre

Ezután adja meg a képek közötti távolságot (ha szükséges). Ezután érintse meg a „Kész” gombot.

Válassza ki a képek kombinálásának módját. Választhat a vízszintes, függőleges vagy rács opciók között. Ebben a példában a “Képek kombinálása vízszintesen” opciót választjuk.

A parancsikon megteszi a dolgát, és az eredményül kapott képet a képernyőn látja. Ha elégedett vagy vele, koppints a „Kész” gombra.

Megkérdezi, hogy el akarja-e menteni a képet a Fotók alkalmazásba. Itt érintse meg a „Mentés a fényképezőgép tekercsébe” gombot.

Nyissa meg a „Fotók” alkalmazást, és lépjen a „Legutóbbi” albumhoz, hogy megtalálja az újonnan mentett, kombinált képet.

És ennyi, kész a kombinált képed. A parancsikon segítségével további képeket kombinálhat.


Normál esetben a Parancsikonok alkalmazást kell használni a parancsikon elindításához. De tudtad, hogy tudsz indítson el parancsikonokat egyszerűen az iPhone hátlapjának megérintésével?

ÖSSZEFÜGGŐ: Gyorsparancsok indítása az iPhone hátlapjának megérintésével
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok