Az Arcade1Up bejelenti a legjobb retro arcade felállást – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.11. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Három árkádgép egymás mellett
Arcade1Up

Most nehéz áttörni a CES bejelentések hullámát, de Arcade1Up pontosan ezt tette ma. A legújabb replika árkádgép-hullámban a cég szekrényeket mutatott be Sárkányfészke, Gyilkos ösztön, Battletoads, és a X-Men 4 játékosos árkád Játszma, meccs új gépkialakításokkal. Fogd be a szádat, és vedd el a szállásunkat.

Álló magasságú „Pong” asztal.
Arcade1Up

Mielőtt eljutnánk a hagyományos otthoni játéktermekbe, az Arcade1Up leginkább ismert, beszéljünk új formai tényezőkről. Szereted-e Pong és Kitörni? Hát persze, hogy. Az Arcade1Up hamarosan kiad egy kocsmastílust négy játékos fej-fej kabinet nyolc klasszikus, köztük Pong, Pong páros, Vihar, és Szuper kitörés. És ellentétben a korábbi kocsma stílusú géppel, ez az állómagasság.

Klasszikus megjelenésű „Atari” gép
Arcade1Up

És ha klasszikus játékokat szeretne hagyományosabb formai tényezőkben, akkor figyeljen az Arcade1Up közelgő Legacy Edition arcade szekrényeire. Ezek az új szekrények a következőkre fognak összpontosítani BANDAI NAMCO SZÓRAKOZÁS, Capcom, és Atari játékok. Míg ezek a nevek már korábban is díszítették az Arcade1Up gépeket, maguk a szekrények is újak. Az Arcade1Up szerint a „80-as és 90-es években” megtalálható eredeti formátumú „tükörkép” lesz.

De ha teljesen új játékokat keres az Arcade1Up-tól, akkor nem fog csalódni. A cég három új játékgépet jelentett be, amelyek némelyikének jellemzői nem találhatók az eredetiken. És ők minden, amire mindig is vágytunk. Nos, szinte minden …van egy kívánságlistánk. És azóta először Burger időAz Arcade1Up megváltoztatja szekrényeinek megjelenését, hogy jobban hasonlítson az eredeti gépekre. Ez még azt is jelenti, hogy elülső részén egy „érme slot” matricát kell elhelyezni.

Itt légy sárkányok

Teljes méretű „Dragon's Lair” játékterem.
Arcade1Up

Először fel, a Sárkányfészke gép. Igen azt Sárkányfészke. Eddig a legjobb, amit tehettél Sárkányfészke volt a 120 dolláros replikációs verzió hogy csak néhány centiméter magas. De itt nem erről van szó. Az Arcade1Up azt ígéri, hogy ez a verzió pontos formája és mérete lesz, mint az eredeti játékterem a 80-as évek elején. Ez azt jelenti, hogy kifejezetten más lesz, mint a legtöbb Arcade1Up szekrény.

És nem fogsz csak Sárkányfészke a gépen. Az is jön Dragon Lair’s 2, és Space Ace. Az Arcade1Up szerint Ön is pontosságot kap. A cég szerint Sárkányfészke tartalmazni fogja az eredeti arcade játék 4×3-as HD átvitelét.

Szüksége lesz némi gyilkos ösztönre

Teljes méretű 'Killer Instinct' gép
Arcade1Up

Az Arcade1Up-nak nincs híve harcosokból, köszönhetően a Capcom-tal való együttműködésnek. De ezúttal a vállalat belemerül a Ritka archívumokba (szójáték nem célja). A Gyilkos ösztön gép az eredeti játékkal érkezik, Gyilkos ösztön 2, Battletoads / Double Dragon, és Battle Toads Arcade. Ez utóbbi kettő nem harcos játék, de mégis szilárd zárvány. Harci varangyok meghatározta a görgető beat ’em up műfajt a ’90 -es években. És a Battletoads keresztezés Dupla Sárkány meg kell nyomnia az összes nosztalgia gombot.

Legyen szó harcosról vagy oldalgörgőről, ezek a játékok a legjobbak, ha másokkal játszanak. Ezért izgalmas ezt látni, akárcsak NBA Jam, Az Arcade1up tartalmazza ezeknek a játékoknak az online játékát. Ez azt jelenti, hogy bárki mással jár, akinek az árkádja van, jóval azután, hogy a gyerekei abbahagyták a játékot, mert Ön megnyerte az Gyilkos ösztön.

Hívom Wolverine-t!

Teljes méretű „X-Men” játékterem.
Arcade1Up

Ha a ’80 -as évek gyermeke vagy, valószínűleg van néhány négyjátékos, oldalsó görgetéses játékgép, melybe minden negyedét belemélyesztette. Tizenéves mutáns ninja teknősök (és annak folytatása Teknősök időben) azon a listán szerepel. De a négy játékos X-Men arcade lehetséges egy döntetlen. És hamarosan hazahozhatja.

Arcade1Up’s X-Men Live csomag a híres X-Men játék, hanem magában foglalja Amerika kapitány és a Bosszúállók és A bosszúállók a galaktikus viharban. Az első egy oldalsó görgetés X-Men, de ez utóbbi a ritka Marvel-témájú harci játék, amely a Capcomtól eltérő cégtől származik. Az is figyelemre méltó, hogy ez volt az első modern harci játék, amelyben olyan segítő karakterek szerepeltek, amelyeket a harc közepén ki lehet hívni, és amelyet sok harc követett.

Mint Gyilkos ösztön, Az Arcade1Up tudja, hogy ezeket a gépeket legjobban másokkal tapasztalják. Tehát ez magában foglalja az online képességeket is. Akkor is játszhatsz más emberekkel, ha egyedül vagy otthon.


Az Arcade1Up ma nem jelentette be az árképzést és a megjelenési dátumokat, de amikor a cég ezt megteszi, biztosan értesítjük. Mégis nehéz nem szeretni a gyilkos bejegyzéseket (ezúttal a szójáték célja) Gyilkos ösztön és Sárkányfészke. Az, hogy a vállalat új formai tényezőkkel kísérletezik, csak felkelti ezt az izgalmat. De amíg a legújabb gépek nem kerülnek boltba, mindig átveheti Burger idő, Big Buck világ, vagy OutRun.
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok