Az ASUS ROG Phone 5 nevetségesen felülkerekedett Android-játékkészülék – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.10. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Az ASUS ROG 5 telefon elülső és hátsó oldala
ASUS

Mennyi telefon túl sok? Úgy tűnik, ez az új kérdés ASUS ROG 5. telefon válaszolni akar. A felső végén 18 GB RAM, 512 GB tárhely és egy marhahús Snapdragon 888 processzor található. A hátulján pedig van egy második kicsi OLED kijelző, az oldalakon ultrahangos vállindítók vannak, és 6000 mAh-s akkumulátor táplálja a dolgot. Ez egy csomó telefon, sok pénzért.

Az ASUS játék telefonként pozícionálja a ROG Phone 5-öt, és ez a negyedik telefon a sorban. Ha kíváncsi vagy, mi történt a ROG Phone 4-gyel, az ASUS kihagyta ezt a számot, tetszőleges tetrafóbiával összhangban. De a legújabb ROG telefon lehet a leginkább extra Android a cégtől, esetleg bármelyik cégtől.

Három ízben kapható, de mindegyiken megoszlanak a főbb jellemzők. 6,78 hüvelykes Samsung E4 AMOLED kijelzőt kap, 2448 x 1 080 felbontással és 144 Hz-es frissítési gyakorisággal. A hátoldalon talál egy kis „ROG Vision” PMOLED színes képernyőt. Számos előre elkészített grafikával rendelkezik, amelyeket megjeleníthet, vagy készíthet saját. Ha ilyen hajlandónak érzi magát, megjelenítheti a gifeket vagy a gördülő szöveget.

Az ASUS ROG 5 telefon hátulja kis OLED képernyőt jelenít meg
ASUS

Majd találjon több USB-C portot is, így fekvő vagy álló módban töltheti fel a telefont, az ultrahangos vállindítók, amelyek vélhetően jobban működnek, mint az érintőképernyős vezérlők, és a kijelzőn lévő ujjlenyomat-olvasó.

A fénykép igényeinek megfelelően a telefon 64 megapixeles lencsét, 13 megapixeles ultraszéles lencsét és 5 megapixeles makro lencse hármas tömbös rendszert használ. Az elülső kamera egyetlen 24 megapixeles objektívvel rendelkezik. 6000 mAh-s akkumulátor hajtja a dolgot, és amikor tölteni kell, az ASUS tartalmaz egy 65 wattos gyorstöltőt. Mindhárman ugyanazt a nagy teljesítményű Snapdragon 888 processzort használják.

Ha rajongsz a csúcskategóriás hangzásért és a klasszikus fejhallgató-csatlakozóért, örömmel látod, hogy az ASUS itt tartalmazza a 3,5 mm-es csatlakozót. De az összes játék közbeni hangzás erősítéséhez egy ESS ES9280AC Pro quad DAC is tartozik a nagyfelbontású hangzáshoz.

Az, hogy mennyi RAM-ot és tárhelyet kap, attól függ, hogy az ASUS ROG Phone 5 Ultimate, a ROG Phone 5 Pro vagy a szokásos ROG Phone 5-öt választja-e. Az első 18 GB LPDDR5 és 512 GB UFS 3.1 tárhelyet kap. A második lépés 16 GB-os LPDDR5-re, 512 GB-os UFS 3.1-es tárhely fenntartása mellett. A harmadik pedig 8 GB, 12 GB vagy 16 GB LPDDR5 RAM opciót kínál, miközben 256 GB-os UFS 3.1 tárhelyre lép.

Ventilátor klip a tartozékon, ravasz gombokkal
ASUS

Ha mindez hangok mint több, mint amire valaha szüksége lesz az Android-játékokhoz, nem vagy egyedül – különösen felhőalapú játékokra koncentráló korban. De a jövőben is biztonságossá teszi a telefon öregedésével. Mivel a játék a hangsúly, akkor túlhúzhatja a processzort, és az ASUS még egy opcionális kiegészítővel is rendelkezik.

Az AeroActive Cooler 5 egy rögzíthető ventilátor, amely hűvös levegőt fúj a telefon túlmelegedésre hajlamos részein. De ez nem minden. A ventilátor két programozható kioldógombot és állványt tartalmaz. Fogja meg, és a telefon hűvösebb marad, miközben kényelmesebbé teszi a játékot.

Még nem tudjuk, mennyibe fog kerülni a telefon az Egyesült Államokban, az ASUS nem jelentette be az Egyesült Államok árait vagy megjelenési dátumát. Európában a telefon ára 799 és 1299 euró között lesz, a választott konfigurációtól függően. A csúcskategóriás ROG 5 Phone márciusban, míg a Pro Edition áprilisban jelenik meg. Az Ultimate opció valamikor májusban jelenik meg.

Forrás: ASUS
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok