Az Asus új Chromebookja úgy néz ki, mint a Lenovo Duet szellemi utódja – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.27. 28 Views 0 Likes 0 Ratings

28 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Két Asus Chromebook CM3 tabletta, az egyik vízszintes, a másik függőleges helyzetben.
Asus

A Lenovo IdeaPad Duet vitatható a jelenleg a legjobb Chrome OS-eszköz. De az Asus egy új Chromebook bemutatását tervezi, amely javíthatja ezt a majdnem tökéletes kialakítást. A Levehető CM3 tabletta ötletesen vagy vízszintesen állhat, köszönhetően a leleményes állványnak. Levehető billentyűzettel pedig teljes értékű laptop lesz. Adja hozzá a szilárd alumínium testet és a tárolható tollat, és sok minden tetszik.

Az Asus hivatalosan még nem jelentette be az eszközt kiadási dátummal vagy árinformációval, de rendelkezik a nyitóoldal ez elmondja nekünk a történet többi részét. A szilárd alumínium testrésznek köszönhetően csúcskategóriás érzéssel kell rendelkeznie, a Lenovo alumínium vázától és a műanyag házától feljebb lépve. A mellékelt ceruza a tabletbe csúszik, így nem kell aggódnia, hogy elveszíti. És a toll elraktározása is feltölti, így készen áll arra, hogy bármikor készen álljon rá.

Minden Asus CM3 Tablet formai tényező
Asus

A borító duplaként állvány, amely függőlegesen vagy vízszintesen támasztja alá a táblagépet. Vízszintes üzemmódban kissé megemeli a készülék alját ergonomikusabb helyzetben, hasonlóan a Surface Pro-hoz. Az Asus azt ígéri, hogy a CM3 12 órán át fog tölteni, és a mellékelt 45 W-os adapter gyors töltéssel pillanatok alatt visszakapcsol és újra üzemel.

A CM3 kijelzője 10,5 ″ 1920 × 1200 méretű érintőképernyő, 16:10 formátumban. A Media Tek MT8183C processzor táplálja a gépet, 4 GB RAM-mal és 64 GB-os vagy 128 GB-os eMMC-tárral együtt. Megkapja a Bluetooth 4.2-t, a Wi-Fi 5-t, a 8 megapixeles hátsó kamerát és a 2 megapixeles elülső kamerát a dolgok kibontakozásához. Ha jobb monitorra van szüksége, a CM3 C típusú USB 2.0-n keresztül képes megjeleníteni, kijelzővel és áramellátási támogatással. A megfelelő monitorral (vagy hordozható monitorral) csak egy kábelre van szüksége.

Egyelőre nem világos, hogy az Asus Chromebook leválasztható CM3 mikor jelenik meg, illetve hogy fog kerülni. De amikor az Asus bejelentette ezeket a részleteket, értesítjük.[ad_2]
Source link


28 Views 0 Ratings Rate it