Az Avita Admiror II laptopjának három webkamerája és gyűrűfénye van, mert miért ne – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.01.15. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Az Avita Admiror II kék fénye világít a monitor előlapjain.
Nexstgo

Ha szeretne élőben közvetíteni, szüksége lesz néhány dologra, például egy tisztességes számítógépre, egy jó webkamerára és világításra, hogy láthassuk az arcát. A Nexstgo legújabb, CES által hordozott laptopja, az Avita Admiror II mindezt egybe csomagolja a hármas webkamera beállításának és a beágyazott fénygyűrűnek köszönhetően. Csak ne felejtsen el egy tisztességes mikrofont.

Olyan dolog, amit csak a CES-en talál meg, bizonyos szempontból szó szerint. De az Avita Admiror II mögött álló koncepció szilárd. Az átlagos laptop webkamerája nem fog jó élő közvetítést nyújtani. Ennek leküzdése érdekében ez a laptop három webkamerával rendelkezik, amelyek mindegyike különböző „zoom-szinteket” kínál. Válthat a „Közeli”, a „Közepes közeli” és a „Szélesebb felvétel” között.

De egy tisztességes webkamera csak eddig visz el, a világítás is elengedhetetlen. Egy pillantás az Avita Admiror II-re, és azonnal észreveszi a megoldását. A monitor kerete kettős, mint egy fénygyűrű, amely közvetlenül a csinos arcára mutat. A Netxstgo azt ígéri, hogy úgy állította be a fényt, hogy „következetes, finoman szórt világítást nyújtson”.

Egy laptop elölnézete hármas kamerával.
Nextsgo

Sajnos nem tudjuk, milyenek a laptop specifikációi. A Netxsgo nem mondja. Úgy tűnik, hogy nagy a kezelőpadja, az ujjlenyomat-olvasója és a megfelelő méretű kijelző. De várnunk kell, hogy megtudjuk a processzort, a felbontást, a tárhely méretét és a RAM-ot.

Az sem világos, hogy a készülék az Egyesült Államokba érkezik-e. Netxsgo a VAIO márka licenccel rendelkezik Ázsiában, és VAIO márkájú laptopokat forgalmaz Hong Kongban, Makaóban, Tajvanon, Malajziában és Szingapúrban. De ha többet hallunk az Avita Admiror II-ről, értesítjük. Egyelőre legalább egy virtuális CES még mindig kiemeli a legtöbbet érdekes az egyébként általános eszközökben található minták.
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok