Az egyedi hangok használata a laza értesítésekhez

Avatar Gadam | 2021.03.27. 51 Views 0 Likes 0 Ratings

51 Views 0 Ratings Rate it

Laza logó lila háttérrel

A laza funkció lehetővé teszi, hogy az értesítési hangok különféle változatai közül válasszon, ha közvetlen üzenetet vagy említést kap. De alapértelmezés szerint nem adhat hozzá saját hangokat. Szerencsére az egyéni értesítési hangok használatára van mód Laza.

Amikor telepíti a Slack alkalmazást Windows 10 PC-jére vagy Mac-jére, az letölti az értesítési hangfájlokat a számítógépére. Nem adhat hozzá új értesítési hangokat, de a meglévő hangfájlokat pontosan megnevezett másolatokkal helyettesítheti, amelyek más hangot játszanak.

Jegyzet: Amikor frissíti a Slack kliensét egy új verzióra, a hangfájlok felülíródnak az alapértelmezettekkel, ezért újra ki kell cserélnie őket. Érdemes lehet hozzon létre egy parancsikont a mappába a gyors elérés érdekében, amikor ez megtörténik.

Ez a módszer Windows és Mac rendszeren ugyanúgy működik, azzal a különbséggel, hogy a hangfájl helye eltér.

A hangfájlok megkeresése Mac-ben

A Finder ablak megnyitása után válassza az oldalsávon az „Alkalmazások” lehetőséget, és görgessen le a „Laza” elemig. Ezután kattintson a jobb gombbal a Laza ikonra, és válassza a „Csomag tartalmának megjelenítése” lehetőséget.

A "A csomag tartalmának megjelenítése" menüpontot.

Most nyissa meg a Tartalom> Erőforrások lehetőséget a hangfájlok megtekintéséhez.

A Tartalom> Erőforrások fájl helye a Finderben.” width=”453″ height=”154″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);” onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”/></p>
<h2 role=A hangfájlok megkeresése a Windows rendszerben

Nyissa meg a Windows Intézőt, és keresse meg a C: Users alkalmazást[user name] AppData Local laza app-[versio number]erőforrások.

Az erőforrások helye a Windows Intézőben.

Módosítsa a hangfájlt

A hangfájl megváltoztatásához az új fájlnak pontosan ugyanazzal a fájlnévvel kell rendelkeznie, mint a kicserélt fájl. Az értesítések alapértelmezett hangja a „Knock brush”, így ha ezt más hangra kívánja változtatni, akkor a „knock_brush.mp3” szót egy különböző fájl, amelyet „knock_brush.mp3” néven is neveznek.

Cserélje ki az „Erőforrások” mappában található hangfájlt a választott fájlra.

Windows esetén:

Mac esetén:

Most áttekintheti és kicserélheti az alapértelmezett hangfájlokat, amennyit csak akar.

Indítsa újra a Slack alkalmazást a számítógépén, és az új hangot használja a helyett, amelyet kicserélt.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan emlékezzünk a fontos üzenetekre a Slackben
Source link


51 Views 0 Ratings Rate it