Az idén érkező legnépszerűbb termékek

Avatar admin | 2021.01.13. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

How-To Geek CES 2021 Awards

A CES ebben az évben kissé másképp nézett ki, miután teljesen digitális lett, de ez nem akadályozta meg a vállalatokat új termékek bemutatásában. Gondos tanácskozás után a How-To Geek és Review Geek csapatok a következő 11 terméket díjazták How-To Geek’s A CES 2021 legjobbjai díjak.

Mielőtt beugrott volna a díjakba, Review Geek keményen dolgozott, lefedve az összes A CES 2021 bejelentései amiről tudnia kell. Menjen oda, ha lemaradt valamiről a nemzetközileg elismert szakkiállításról.

A show legjobbja: Kensington StudioDock

Ahhoz, hogy kitűnjön a CES 2021-ben meghirdetett események közül és megnyerje a Best in Show-t, egy terméknek be kell lépnie. A Kensington StudioDock pontosan ezt tette, aminek következtében a csapat nagy része azt mondta: „Azt akarom.”

A StudioDock Bluetooth billentyűzettel és egérrel együtt történő használatával iPad Pro vagy Air készülékét iPadOS iMac-vé alakíthatja. Használja a két beépített vezeték nélküli töltőt és az opcionális Apple Watch töltőt (amely hamarosan megjelenik), és a többfunkciós rendszer átalakul a végső munkaállomássá vagy másodlagos kijelzővé.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Kensington StudioDock egy töltőállomás, amely az iPad készüléket iMac-be alakítja

Sajnos Kensington nem jelentette be a StudioDock megjelenési dátumát vagy árát, de feliratkozhat a társaság honlapján hogy elsőként megtudja, mikor kerül a dokk eladásra.

Legjobb koncepció: Razer Hazel projekt

Az eldobható és szövetes maszkok 2020-ra szólnak. Ezért dolgozik a Razer Hazel projekt, egy csúcstechnológiájú maszk koncepció, amely tele van olyan technológiával, amelyet elvárhat a játéktársaságtól. A testreszabható RGB LED-es lámpák mellett az átlátszó N95 maszk tartalmaz egy apró mikrofont és erősítőt, aktív szellőztetést, valamint beépített UV-fényű töltőtokot tartalmaz.

Habár a legtöbb Razer-koncepció amelyeket a CES korábbi rendezvényein mutattak be, még nem kerültek piacra, lehetséges, hogy a vállalat 2021 végére tömegekkel hozza a Hazel projektet.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Razer Project Hazel Face Mask N95 szűrőkkel, erősítővel és (természetesen) RGB-vel rendelkezik

Legjobb okostelefon: TCL 20 5G

A televízióiról legjobban ismert, 2020-ban a TCL hozta az elsőket költségvetés-barát 5G okostelefonok a piachoz. Ebben az évben a társaság arra törekszik, hogy a labda folyamatosan gördüljön a TCL 20 5G.

Snapdragon 690 5G lapkakészlettel, gyönyörű 6,67 hüvelykes FHD + kijelzővel, 4500 mAh akkumulátorral és AI-meghajtású hármas kamera beállítással (48 MP-os érzékelővel együtt) ez az Android-kézibeszélő nehezen fog megverni azoknak, akik nem szeretnének vagyont költenek egy új okostelefonra.

ÖSSZEFÜGGŐ: A TCL új, 20-as sorozatú telefonjai a megfizethetőség érdekében hozzák feleségül a szépséget

Az Egyesült Államok árait és elérhetőségét az év későbbi részében jelentik be, de egyelőre tudjuk, hogy a 20 5G ára 299 euró (nagyjából 363 USD), Placid Blue és Mist Grey színekben kerül forgalomba. A kézibeszélő februárban indul Olaszországban, és más országokra és régiókra is kiterjed.

A legjobb mobil kiegészítő: Satechi 2 az 1-ben mágneses vezeték nélküli töltőállvány

Satechi 2 az 1-ben vezeték nélküli magsafe töltő
Satechi

Harmadik fél MagSafe a töltők végre kezdenek érkezni, és A Satechi 2 az 1-ben mágneses vezeték nélküli töltőállvány valószínűleg az egyik legtisztább, jelenleg elérhető többeszközös lehetőség. Ha valaki ringat AirPods és egy iPhone 12, ez a töltőállomás tökéletes éjjeliszekrényhez vagy íróasztalhoz.

ÖSSZEFÜGGŐ: Töltse fel iPhone és AirPod készülékeit egy helyen a Satechi legújabb töltőállványával

A Satechi 2 az 1-ben töltőállvány már előrendelhető, 60 dollárért. De ha siet és 2021. január 18-ig vásárol egyet, 20% -ot megtakaríthat a „Magnetic” promóciós kód használatával.

A legjobb Chromebook: Samsung Galaxy Chromebook 2

Samsung Galaxy Chromebook 2
Samsung

A Samsung 2020-ban lopta el a bemutatót, amikor bemutatta azt Ferrari-vörös Galaxy Chromebook. Sajnos a rendkívül nagy teljesítményű és rendkívül drága Chromebook nem kapott nagyszerű véleményeket. A Samsung ezt a visszajelzést tanulási lehetőségként vette fel, és hasonló kinézetű, ámde nagyon másról számolt be Galaxy Chromebook 2.

Az Intel Celeron 5205U lapkakészlettel, 4 GB RAM-mal és 64 GB beépített tárolóval mindössze 550 dollárba kerül a Galaxy Chromebook 2, amely 13,3 hüvelykes 1920 x 1080 QLED kijelzővel rendelkezik, és állítólag 14 órás akkumulátor-élettartammal rendelkezik. További 150 dollárért beszerezhet egy 10. generációs Intel i3 CPU-t, és megduplázhatja a RAM-ot és a tárhelyet.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Samsung Galaxy Chromebook 2 megfizethető és gyönyörű QLED kijelzővel rendelkezik

Legjobb tévé: TCL 2021 6-Series (R648)

TCL 6. sorozat R648
TCL

A TCL TV részlege két dologban megy all-in: 8K és mini-LED. A CES 2021-ben bemutatták, TCL 6-sorozat (R648) az OD Zero nevű, harmadik generációs mini-LED háttérvilágítási technológiát használja a tévé fényerejének növelésére, a több millió mini-LED egyenletesebb egyenletességének növelésére és a kontraszt növelésére, miközben a televízió paneljének vastagsága csökken.

A 8K felbontás hozzáadása az összes 2021-es 6-sorozatú Roku TV-modellhez több ember számára hozzáférhetőbbé teszi. Bár lehet, hogy nem sok natív tartalom érhető el az összes pixel kihasználásához, a TCL úgy véli AiPQ motor zökkenőmentesen tudja kezelni a 4K tartalom nagyítását.

ÖSSZEFÜGGŐ: A TCL bemutatta Alto R1 Smart Soundbar-ját és egy sor XL Roku TV-t

Az idei, 8K mini-LED technológiájú TCL 6-sorozatú tévék az év végén vásárolhatók meg a tavalyi 4L 6-os Roku TV-modellek mellett. Az árképzést és a rendelkezésre állást még nem kell bejelenteni.

Legjobb számítógép: Lenovo ThinkBook Plus Gen 2 i

Lenovo

Ha valaha megunta a laptop fényes kijelzőjét, A Lenovo ThinkBook Plus Gen 2 i egy kétképernyős számítógép, amelynek teljes fedelén egy teljes méretű e-Ink panel található. Míg az üzleti központú laptop tartalmazza az elvárható csúcskategóriás specifikációkat, a 12 hüvelykes e-Ink panel áttervezett felhasználói felülettel rendelkezik, amely gyors hozzáférést biztosít kedvenc alkalmazásaihoz és eszközeihez

A Lenovo azt tervezi, hogy 2021 első negyedévében megkezdi a ThinkBook Plus Gen 2 i 1549 dolláros áron történő értékesítését. A cikk írásakor még nem jelentettek be meghatározott dátumot.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Lenovo ThinkBook Plus Gen 2 i két képernyős csoda, teljes méretű e-tinta kijelzővel

A legjobb számítógépes monitor: LG UltraFine OLED Pro

Ha arra várt, hogy egy cég ultrapontos számítógépes monitort hirdetjen meg a CES 2021-en, akkor ne keresse tovább a LG UltraFine OLED Pro. Ez a 31,5 hüvelykes 4K kijelző azt állítja, hogy 99% -os Adobe RGB és DCI-P3 színpontossággal, egymillió kontrasztaránnyal rendelkezik, és az OLED képernyő technológiát használja az igazi feketék és HDR lejátszáshoz.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az LG első OLED számítógép-monitorja 32 hüvelykes 4K kábító

Az UltraFine OLED Pro, amelyet elsődlegesen a tartalomkészítő szakemberek számára forgalmazzák, valamikor az év végén kerül a polcokra. Az LG nem jelentett be meghatározott megjelenési dátumot vagy árat.

A legjobb intelligens otthon: myQ Pet Portal

Ha eleged van abból, hogy kiengedni kell a kutyádat, vagy nem akarsz csúnya kutyaajtót szerelni, akkor a myQ, az internethez csatlakoztatható garázskapu-nyitók gyártói tökéletes megoldást kínálnak. A CES 2021 – ben bemutatott myQ Pet Portal lecseréli az egész ajtót egy intelligens kutyaajtóra.

Vagy az okostelefonon lévő alkalmazás, vagy a kutya gallérján lévő intelligens címke segítségével a kutyus ajtaja elég hosszú ideig kinyílik, hogy kedvence kisétálhasson rajta, majd bezárul mögöttük. Amikor ideje visszajönni, az ajtók ismét automatikusan kinyithatók. Kamerák, hangszórók és mikrofonok az ajtó mindkét oldalán segítenek abban, hogy mikor kell a kutyának kimennie.

Remélem, hogy a kutyád valóban a legjobb barátod, mert a myQ Pet Portal 3000 dollárnál kezdődik.

ÖSSZEFÜGGŐ: A myQ Pet Portal nagyon drága, de rendkívül csodálatos (különösen a kutyád számára)

A legjobb robotporszívó: Roborock S7

A Roborock S7, amely úgy nézhet ki, mint a szokásos robot vákuum, de nem az, automatikusan és okosan egyszerre porszívózik és mopolja otthonát. Hangszóró funkciójával az S7 percenként 1650–3000-szer súrolja a padlót, hogy megtisztítsa a kiszáradt rendetlenségeket. Ráadásul a robot vákuum képes azonosítani a felületeket és megemelni a felmosó rátétet a szőnyegek porszívózásakor, hogy ne nedvesítsenek.

A Roborock S7 649 dollárért kerül forgalomba 2021. március 24-től.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az új Roborock S7 robotporszívó felmoshatja a padlót, amikor porszívózik

Legjobb játék: Arcade1Up X-Men 4 játékosos arcade szekrény

Arcade1Up X-Men négyjátékos
Arcade1Up

A 80-as évek játéktermeinek átélése most már egyszerűen elvégezhető a nappaliból vagy a játékteremből. Arcade1Up, az egyik kedvenc cégünk, amely másolati játékgépeket gyárt, a CES 2021-be indult, hogy új szekrényeket dobjon piacra Kitörni, Sárkányfészke, Gyilkos ösztön, és még sok más, de a legjobb új kiadás kiválasztása a X-Men 4 játékosos arcade szekrény.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az Arcade1Up bejelentette valaha a legjobb retro arcade felállást

Megtisztelő említést érdemel az Arcade1Up kocsma stílusú, négy játékos Pong szekrény. A cég ilyen stílusú kabineteivel ellentétben ez az épület magasságban van.


Ezúton is gratulálok az összes How-To Geek A CES 2021 legjobbja díjazottak! Nézd meg Review Geek hogy megtalálják a virtuális szakkiállításon meghirdetett minden más tudósítását.
Source link


22 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok