Az ingyenes asztali alkalmazás a régi táblagépet vezeték nélküli monitorré változtatja – Tekintse át a Geek alkalmazást

Avatar admin | 2021.01.25. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Egy régebbi MacBook második képernyőjeként működő iPad
Pavlo Buidenkov

Hány monitorra van még szüksége? Az egyik döntő tényező egy másik monitor költsége lehet. De mi lenne, ha szinte bármilyen már meglévő táblagépet vagy okostelefont használhatna? Ha van 8 dollár tartalék egy hardverkulcsra, az ingyenes Deskreek alkalmazást azt ígéri, hogy régi készülékét egy második (vagy harmadik) monitorrá alakítja Windows, macOS vagy Linux eszközökhöz.

A második képernyős alkalmazások nem új keletűek, de gyakran szigorú követelményekkel és sok késéssel járnak. Az Apple oldalkocsija az új iPad-et az új Mac-eszköz második monitorjává változtatja. De ha az iPad vagy a Mac túl régi, vagy ha van egy Windows PC, akkor nem fog működni.

Ezt a problémát ígéri a Deskreen. Ez egy ingyenes szoftver, amelyet Windows, Linux vagy macOS eszközre telepít. Az elsődleges eszköz minden nehéz feladatot elvégez, és távoli megosztási technikával hagyja, hogy az asztala telefonon második monitorként működjön.

Csak beolvas egy QR-kódot a második eszközével, és a böngészője segítségével megjeleníti a „második képernyő” nézetet. A Deskcreen megkerüli a VNC-t a WebRTC javára, hogy csökkentse a késést. Valószínűleg nem fogja elérni a játék sebességét itt, de ha megfelelő Wi-Fi-kapcsolattal rendelkezik, akkor elég gyorsnak kell lennie ahhoz, hogy Spotify vagy Slack ablakot ragasszon a táblagépére.

Az Asztal képernyő is elég sok funkcióval rendelkezik, korlátozhatja a második monitort egyetlen alkalmazásra, megoszthatja a képernyőt (például egy távoli csatlakozási programot), és még több további képernyőt is támogat. Van két tabletta, amely port gyűjt? Használd mindkettőt! Akár végpontok közötti titkosítást is kap az eszközei között.

A fő fogás az, hogy szükséged lesz egy Dummy Plug-ra (mint ez HDMI dummy dugó), ha a második (vagy a harmadik) képernyő funkciót szeretné használni. Enélkül a PC vagy a Mac nem veszi észre, hogy van egy „második monitorod”. A Dummy Plug arra készteti az operációs rendszert, hogy a Deskreen szoftvert fizikai hardvernek tekinti.

De a Dummy Plugs-ot 10 dollárnál kevesebbért lehet beszerezni, így még mindig sokkal olcsóbb, mint egy hagyományos hordozható monitort vásárolni. tudsz töltse le az Asztal képernyőt ingyen Windows, macOS vagy Linux rendszeren az alkalmazás webhelyéről. Ez egy nyílt forráskódú program, így megteheti nézd meg a github összes kódját a biztonsági aggályok enyhítése érdekében.

Olcsó Dummy Plug
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok