A Gatorade viselhető tapaszt tervezett, hogy megmondja, mit kell inni edzés közben – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.03. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

A Gx Sweat Patch egy férfi karján, az alkalmazás nyitva nézi az eredményeket
Gatorade

Ha sportoló vagy, tudod, mennyire fontos a megfelelő táplálkozás és a hidratálás. És bár viszonylag könnyű kitalálni az alapvető táplálkozási szükségleteket, a hidratálás kissé rejtély lehet. Mennyi folyadékot veszített el valójában? Szüksége van több nátriumra a rehidratálás során? Gatorade egy egyszerű javítással szeretne segíteni ezekre a kérdésekre.

Az izzadtság mérése nem túl nehéz feladat – mérje meg magát edzés előtt, majd utána értékelje újra, kivonva az edzés során bevitt folyadékot. De ez nem igazán segít, ha meg akarja tudni a teljes folyadék- vagy nátriumveszteséget. A Gatorade új Gx Sweat Patch hűvös, egyszerű módja ezeknek a mutatóknak a felmérésére.

A tapasz az alkarjára tapad, és izzadás közben felszívja testének verejtékét. A verejték ezután kitölti a kis csatornákat, amelyek mérik az izzadtságot és a nátrium koncentrációt. Ezek a csatornák ételmaradékot használnak (narancssárga / piros az izzadási sebességhez, lila a nátrium-koncentrációhoz), hogy egyértelműen jelezzék, mi történik.

Miután az edzés véget ért, vagy a csatornák megteltek, a gombbal rápattint egy képet a javításról Gatorade Gx kb (csak iOS-en érhető el, sajnálom az Android-felhasználókat). Ezután az alkalmazás megadja a tapasz minden részletét – a folyadékveszteséget, az izzadtságot és a nátriumveszteséget.

Nyilvánvaló, hogy a Gatorade azt akarja, hogy ezt a folyadékveszteséget cserélje ki a saját termékére, de nincs ok arra, hogy ne vegye át ezeket az információkat, és használhatja a kívánt hidratáló terméket (még akkor sem, ha ez Powerade). És bár az első használat megmondja, mennyit kell bevennie a munka elvégzése után, felhasználhatja ezeket az információkat, hogy proaktívabban léphessen fel a jövőbeni hidratációs szokásaira.

A tapaszok két darabos áron kaphatók 25 dollárért. Gatorade azt mondja, hogy ha hasonló edzést végez, akkor nem kell új tapaszt viselnie, mivel már van verejtékprofilja az adott típusú munkához, de ha hosszabb vagy intenzívebb munkát végez, akkor egy új tapaszt – és így egy új tapaszt verejték profil – hasznos lesz. Végül úgy gondolom, hogy valószínűleg elegendő adatot extrapolálhat néhány tapaszból, hogy legalább képet kapjon arról, mennyi folyadékot kell bevinnie egy adott edzés során.

keresztül Gizmodo
Source link


24 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok