Az „Justice League” „Snyder Cut” -ja március 18-án mindannyiunkat el fogja csalni – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.29. 46 Views 0 Likes 0 Ratings

46 Views 0 Ratings Rate it

Felszakadt, Superman stílusú köpeny JL betűkkel, egy zászlórúdra akasztva.
WarnerMedia

Mikor igazság Ligája 2017-ben érkezett, az arcára esett. A rajongók a végterméket Joss Whedon változásainak vádolták, miután belépett, amikor Zach Snyder otthagyta a projektet személyes változások miatt. Most megtudjuk az igazságot, mivel a “Snyder Cut” március 18-án érkezik az HBO Max-hoz.

A „Snyder Cut” azt ígéri, hogy kivágja az összes whedoni szöszöt, és olyan sztorikra összpontosít, amelyek nem jutottak be a végső filmbe. Furcsa módon egyes esetekben olyan szereplőket fog lefedni, amelyeknek soha nem akartak szerepelni a filmben, mint Darkseid.

Mindent elmondva, Zack Snyder elmondja a „verziójának” végleges tervezetét igazság Ligája négy órán belül megdönti a mérleget. Ez új speciális effektusokkal, a vágószobában hagyott új jelenetekkel és egyebekkel jár. Merészebbnek, sötétebbnek és drámaibbnak ígérkezik.

Nézzen körül, és még a kevés ugratás mert Zack Snyder Igazságügyi Ligája (igen, ez a hivatalos név). Több Supermant fog látni sötét öltönyében, és néhány jelenetet, ahol a speciális effektek feltűnően jobban mutatnak.

De a „Snyder Cut” évekig tartó törekvése után a hype-vonat gyorsabb lehet, mint egy száguldozó Superman. És nehéz elhinni, hogy a film valaha is megfelelhet az elvárásoknak. A legjobb lehet csillapítani a reményeket; végül is ez az új ház elég szörnyű alapokkal indult. Nézheted Zack Snyder Igazságügyi Ligája kizárólag az HBO Max-on március 18-án.

Forrás: WarnerMedia
Source link


46 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok