Az Nvidia Shield TV támogatja az Xbox Series X / S és a PS5 vezérlők támogatását – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.20. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Egy Nvidia Shield TV az Nvidia Shield TV Pro és a vezérlő mellett.
Michael Crider

A Nvidia Shield TV az egyik legjobb Android TV-eszköz a piacon, és mindig jobb. A név ellenére a játék a legjobb jellemzői közé tartozik, akár alkalmazásokkal, akár streameléssel. Az Nvidia most adott ki egy frissítést, amely ezen javul a hozzáadással Xbox Series X / S és PS5 vezérlők támogatják.

A frissítés már nem elérhető, így csak annyit kell tennie, hogy megbizonyosodjon róla. Ha a pajzsod még nem vette fel, ellenőrizze a frissítéseket. Ezt követően a párosítás nagyon egyszerű. Csak indítsa el a Bluetooth párosítást, majd vagy tartsa lenyomva a PlayStation és a Megosztás / klip gombot, amíg a fény kékre nem villan, vagy nyomja meg és tartsa lenyomva az Xbox párosítás gombot, amíg az Xbox gomb villogni nem kezd.

A folyamat hasonló a vezérlők hozzáadásához a megfelelő konzolokhoz. Ezt követően használhatja a vezérlőket bármilyen játékkal, amelyek támogatják őket, akár az NVIDIA játékstreaming szolgáltatásán keresztül is.
A játékvezérlők mellett az NVIDIA támogatást adott a Control4 otthoni automatizálási rendszeréhez is. A Control4 távvezérlőjével vagy alkalmazásával navigálhat a pajzson és elindíthatja az alkalmazásokat.

Forrás: NVDIiA
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok