Hogyan lehet eltűnt üzeneteket küldeni a táviratban

Avatar admin | 2021.01.24. 47 Views 0 Likes 0 Ratings

47 Views 0 Ratings Rate it

Távirat felhasználó önpusztítóan eltűnő üzenetet küld
Khamosh Pathak

A Signal és WhatsApp, A Telegram nem rendelkezik dedikált Eltűnő üzenetek üzemmóddal, de az alkalmazásban eltűnő üzenetek küldésének kétféle módja van. Önpusztító adathordozókat küldhet bárkinek, vagy használhatja a Titkos csevegés módot. Így működnek.

Eltűnő üzenetek küldése a titkos csevegés segítségével a táviratban

Titkos csevegés a Telegram teljes, végpontok közötti titkosított üzenetküldési funkciója (ez az egyik fő különbség a jel és a távirat között.). Csak egy-egy csevegés esetén működik, és minden, amit egy Titkos csevegésben küldtek, csak az eszközön marad. A titkos csevegés törlése után az összes üzenet eltűnik.

ÖSSZEFÜGGŐ: Titkosított titkos csevegés indítása a táviratban

A Titkos csevegés rendelkezik egy időzítő funkcióval, amely lehetővé teszi eltűnő üzenetek küldését egy perc és egy hét között (beleértve a szövegeket, fényképeket, üzeneteket és egyéb médiumokat).

Titkos csevegés módban az Android alkalmazás megakadályozza, hogy a felhasználók képernyőképeket készítsenek. Az iPhone-felhasználók továbbra is készíthetnek képernyőképet, de erről értesítést kapnak a csevegésben.

Indítson titkos csevegést az iPhone táviratán

Titkos csevegést a névjegy profiljából indíthat. Tiéden iPhone, nyissa meg a Telegram alkalmazást, és menjen arra a beszélgetésre, ahol külön titkos csevegést szeretne indítani.

Itt koppintson a profil nevére a tetején.

Most érintse meg a „Tovább” gombot.

Válassza a „Titkos csevegés indítása” lehetőséget.

Az előugró ablakban erősítse meg a „Start” gombbal.

A Titkos csevegés mód aktív. Az önmegsemmisítő időzítő engedélyezéséhez koppintson a stopper ikonra a szövegmezőben.

Itt válassza ki azt az időszakot, amikor az üzenet a Titkos csevegésben marad. Választhat egy másodperc és egy hét között. A kiválasztás után érintse meg a „Kész” gombot.

És ez az. Most bármit elküldhet a csevegésben (fényképeket, videókat, szövegeket, GIF-eket), és az önpusztít az elküldött idő után.

Magában az üzenetben látni fogja a visszaszámlálást. Ha letelt az idő, az üzenet csak úgy tűnik el, mintha soha nem küldték volna el.

Indítson titkos csevegést az Android táviratán

Ha Androidot használ, akkor az eltűnő üzenetek engedélyezése a Titkos csevegésben egészen más.

Először titkos csevegést kell indítania egy partnerrel. Ehhez nyissa meg a Telegram alkalmazást Android okostelefont, és menjen arra a beszélgetésre, ahol titkos csevegést szeretne indítani.

Ezután koppintson a profil nevére a tetején.

Válassza ki a hárompontos menü ikont a jobb felső sarokban.

Most érintse meg a „Titkos csevegés indítása” lehetőséget.

Az előugró ablakban érintse meg a „Start” gombot a megerősítéshez.

Most már engedélyeznie kell az önpusztító időzítő funkciót az eltűnő üzenetek küldéséhez.

A Titkos csevegésben koppintson a stopperóra ikonra a felső eszköztáron.

Khamosh Pathak

Válassza ki az önpusztító üzenetek időkeretét, majd érintse meg a „Kész” gombot.

Khamosh Pathak

Minden, a Titkos csevegésben elküldött üzenet automatikusan eltűnik a megadott idő után.

Az eltűnt fotókat és videókat küldje el a táviratban lévő bármelyik kapcsolattartónak

A Titkos csevegés olyan funkció, amely végponttól végpontig titkosítást biztosít, de mi van akkor, ha csak önpusztító fotót vagy videót szeretne elküldeni (például a Snapchat vagy az Instagram szolgáltatáshoz)? Ezt megteheti az önpusztító média funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy eltűnő üzeneteket küldjön egy másodperc és egy perc időzítővel.

Ez a funkció csak egy-egy csevegésben működik. Ez nem érhető el a távirati csoportok és csatornák számára. Az eltűnő fotók és videók elmosódott átfedéssel jelennek meg a csevegésben, az időzítővel együtt.

Amikor az illető megérinti az előnézetet, akkor elindul az időzítő. Ha képernyőképet készítenek a fotóról, értesítést kapunk róla.

Eltűnő fotók és videók küldése az iPhone táviratában

A távirat Küldés időzítővel funkciója az eltűnő fotók és videók megosztására iPhone-on egy hosszú ideig tartó akció mögött rejlik. A kezdéshez nyissa meg azt a beszélgetést, ahová az eltűnő üzenetet szeretné küldeni.

Ezután koppintson a szövegmező melletti csatolás ikonra.

Itt válasszon fotót vagy videót.

Ha végzett, érintse meg és tartsa lenyomva a Küldés gombot.

Válassza a „Küldés időzítővel” lehetőséget.

Válasszon egy időintervallumot, és érintse meg a „Küldés időzítővel” gombot.

Válassza az Időkeret, majd a Küldés időzítővel lehetőséget

A fotót vagy videót a rendszer elküldi a csevegésbe.

Eltűnő fotók és videók küldése az Android táviratában

Az Android alkalmazásban eltűnő fotók vagy videók küldésének folyamata eltér.

A kezdéshez nyissa meg azt a csevegést, amelyre a fotót vagy videót el szeretné küldeni. Ezután koppintson a szövegmező mellett található csatolás ikonra.

Itt adjon hozzá egy fényképet vagy videót.

Koppintson a küldés gomb mellett található stopper ikonra.

Válassza ki az időintervallumot, és érintse meg a „Kész” gombot.

Most koppintson a Küldés gombra az üzenet megosztásához a csevegésben.

A fotó vagy videó elérhető lesz a csevegésben, homályos előnézettel és időzítővel a tetején. Miután megnézte, és az időzítő elfogyott, az üzenet eltűnik a csevegésből.


Kíváncsi arra, melyik WhatsApp alternatíva áll az Ön számára? Olvassa el útmutatónkat a legjobb WhatsApp alternatívák, hogy többet tudjon meg.

ÖSSZEFÜGGŐ: A WhatsApp 5 legjobb alternatívája




Source link


47 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok