Az oldalsáv elrejtése a Microsoft Teams szolgáltatásban

Avatar Gadam | 2021.02.04. 36 Views 0 Likes 0 Ratings

36 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Microsoft Teams logó

Az az oldalsáv, amely a csapatokat és a csevegéseket mutatja a Microsoft Teams-ben, elrejthető, ha nincs rá szüksége. A Microsoft nagyon unintiválissá tette ennek a beállításnak a megváltoztatását, de könnyű, ha már tudja, hol rejtőzik.

Ha egy alkalmazás bal oldalán oldalsáv vagy navigációs panel található, teljesen normális – például szinte minden e-mail kliensnek van ilyen -, és sok alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy be- vagy kikapcsolja. A Microsoft Teams sem kivétel, de valamilyen oknál fogva a vállalat nehezen találta meg a kapcsolót, és ha nyitott csevegés van, akkor nem kapcsolhatja be és ki az oldalsávot.

Ez alapvetően azt jelenti, hogy be- és kikapcsolhatja az oldalsávot, ha egy csatorna nyitva van egy lapon, amennyiben ez nem a „Bejegyzések” csatorna. Csevegés közben nem kapcsolhatja be és ki az oldalsávot.

Az oldalsáv váltásához nyisson meg egy lapot a Teams csatornán, és kattintson a fülek jobb oldalán található két átlós nyílra.

Az oldalsáv elrejtésére szolgáló váltási lehetőség.

Ez elrejti az oldalsávot. Az újbóli megjelenítéshez kattintson ismét az átlós nyilakra.

A kapcsoló opció az oldalsáv megjelenítéséhez.

Egy nyom a Microsoft gondolkodásmódjáról az, hogy ha az átlós nyilak fölé viszi az egérmutatót, akkor az eszköztippben a „Kibontás” felirat olvasható, ha az oldalsáv látható, vagy a „Lap összecsukása” felirat, ha az oldalsáv nem látható. Nyilvánvaló, hogy a tervezőcsapat inkább azon gondolkodott, hogy extra képernyőteret biztosítson a megtekintett fül számára, ahelyett, hogy hagyná elrejteni az eszköztárat, csak mert nem akarja látni.
[ad_2]
Source link


36 Views 0 Ratings Rate it