Az új USPS Mail Truck karcsú, modern és potenciálisan elektromos – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.25. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Egy új generációs postakocsi hatalmas szélvédővel és kis motorháztetővel.
USPS

A jelenlegi Egyesült Államok Postai Szolgálatának postai teherautó flottája ősi. Idősebb, mint a járműveket vezető emberek egy része. Régóta esedékes a frissítés néhány alapelemmel, például légkondicionálóval és órával, és szerencsére az USPS most bejelentette, hogy az OshKosh Defense elkészíti a következő postakocsit. A számos frissítés között megtalálható egy teljesen elektromos jármű.

Ha az Egyesült Államokban él, valószínűleg ismeri a most ikonikus dobozos Grumman Long Life Vehicle (LLV) járművet, amelyet a jelenlegi postakocsikhoz használnak. Sok okból köztudottan rosszak – hóban nem járnak jól, borzalmas gázfutást kapnak, és enyhe problémájuk van: spontán lángra kap. Nem beszélve az olyan alapismeretek hiányáról, mint a légkondicionálás vagy akár egy óra.

Az új USPS postakocsi hátulja
USPS

Az OshKosh Defence által javasolt új postakocsi, amelyet „Next Generation Delivery Vehicles” néven emlegetnek, elméletben egyébként is megoldja mindezt. Vagy a hagyományos ICE motor, vagy az elektromos hajtáslánc segítségével valóban modern lehet. Azok a verziók, amelyek megfelelõen használják az elektromos hajtásláncot, támogatják az új EV technológiát, amint az is rendelkezésre áll.

A süllyesztett motorháztetőnek és a nagy szélvédőnek a vezetőknek látniuk kell a gyalogosokat és más út akadályokat, csakúgy, mint az új 360 fokos kamerák, amelyek egy első és hátsó ütközésjelző rendszert működtetnek. A járművezetők valószínűleg értékelni fogják az A / C és a hő beépítését, bár talán nem a hozzáadott raktér, hogy ennyi csomag beleférjen a futásba.

A tervezés még mindig nem végleges, de közel van. Az OshKosh Defense pedig a következő tíz évben 50 000 és 165 000 járművet fog gyártani. Nem világos, hányan fogják használni a gázt, és hányan lesznek elektromosak. Jelenleg az USPS 140 000 LLV-vel rendelkezik a munkaerőben, így még évekig láthatjuk őket.

Forrás: USPS keresztül Engadget
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok