Az utolsó Airbender film felelőssé teszi a sorozat készítőit – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.28. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Az Avatar Studios logójának illusztrációja.
Nickelodeon

A Nickelodeon elindul Avatar Studios, egy részleg, amely elkötelezte magát a Avatar: A Utolsó Airbender és A Korra legendája. A stúdió vezetésével Avatar alkotók, Michael DiMartino és Bryan Konietzko, idén elkezdik animációs színházi film gyártását.

– nak adott interjúban Entertainment Weekly, DiMartino és Konietzko kifejezte izgalmát a munka mellett Avatar közel 20 évvel a sorozat kezdete után. A Avatar az alkotók nemrégiben felhagytak a Netflix élőszereplésével Avatar sorozat miattkreatív különbségek„, De azt mondják, hogy a Nickelodeon vezetői” pozitív, proaktív környezetet „támogatnak, amelyben boldogulhatnak.

A Avatar sorozat a népszerűségének köszönhetően új népszerűségnek örvend nemrég érkezett a Netflixre. Azok az emberek, akik hiányolták a sorozatot, amikor az sugárzott, végre megkapják az esélyt, hogy megnézzék miről van szó, és sok régóta rajongó osztja meg gyermekeivel a franchise-t. Természetes, hogy Nickelodeon kamatoztatja az izgalmat, és a rajongók szempontjából jó látni gyakran bántalmazzák sorozat eredeti alkotóinak kezében.

Részletek az új animációról Avatar film kevés. Csak azt tudjuk, hogy az Avatar Studios valamikor 2021-ben megkezdi a film gyártását. Lehetséges, hogy az Avatar Studios létrehozhat egy új sorozatot a Avatar franchise valamikor, de csak várnunk kell és meglátjuk.

Forrás: Nickelodeon keresztül Entertainment Weekly
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it