Az utolsó Xbox 360, PS3 és Wii U játékok, amelyeket továbbra is megvásárolhat

Avatar admin | 2021.02.03. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció az Xbox 360, PS3 és Wii U rendszereken kiadott Végső játékok című cikkhez és azok megvásárlásához

Pillanatkép: Ubisoft

A legfontosabb említés: Shakedown: Hawaii | 80 USD | Wii U

A … val PS5 és Xbox X sorozat a világon a generációs konzol vonalak eltolódtak. A PS4 és az Xbox One hivatalosan is az utolsó generáció, ami a PS3-at és az Xbox 360-ot pozitívan ősivé teszi. Ha messze vagyunk ezektől a konzoloktól, a retro stílus küszöbén állnak. Valójában néhány játékosnál, aki velük nőtt fel, már azok is. Nem csak azért említem ezt, hogy eldobjuk a „szeretnéd öregnek érezni magad?” bomba … oké, valójában talán pontosan ezt csinálom itt. De a felismerés arra késztetett egy véletlenszerű kérdést, hogy mik az utolsó játékok, amelyeket megvásárolhat a hetedik generációs konzolokon?

Meglepődhet, ha megtudja, hogy a Nintendo Wii minden konzolja még 2020-ban is új kiadásokat kapott. Ez azt jelenti, hogy azok a játékosok, akik nem tudták elviselni a múltkori szeretett konzoljaikat, valóban kihasználhatták őket. Lehet, hogy nem a legjobb AAA játékokat szerezték odakinn, de még az olyan nagy stúdiók is, mint az Ubisoft, továbbra is folyamatosan támogatták a régi konzolokat néhány franchise-jához. Van egy maroknyi indie játékkészítő is, akik csendben dobtak magukra néhány modern retro játékot.

Ezek a „korszak vége” játékok egy kissé gyűjtőknek szánt cikkek a rajongók számára, ezért némi ásatást végeztem, hogy megtudjam, mik voltak a legutóbb ezeken a konzolokon megjelent játékok, és hol lehet ezeket megvásárolni. Porolja le a PS3-at, és készüljön fel néhány játék megetetésére.

Shakedown: Hawaii

Illusztráció az Xbox 360, PS3 és Wii U rendszereken kiadott Végső játékok című cikkhez és azok megvásárlásához

Kép: VBlank Entertainment

Shakedown: Hawaii valószínűleg az utolsó fizikai játék, amelyet a legtöbb régi konzolon láthatunk, a fülkefigurákon kívül. A 16 bites akciójátékkal a játékosok szabadon barangolhatnak Hawaii körül, mindenféle szigeti bűncselekményt elkövetve. De ami a legérdekesebb benne, hogy 2020 nyarán indult a PS3-on, a Wii U-n és a Wii-n. Bizarrry, a játék valóban kiadott egy fizikai kiadást, amely nagyon korlátozott 3000 példányt futtatott a Wii-n, ami egy áhított gyűjtői tárgy. Irány az Amazon és a megtalálja a Wii U verzió másolatát 100 dollárig terjed. Természetesen mindig megvásárolhatta modernebb konzolokon 20 dollárért, de hol a móka ebben?

Retro City Rampage DX

Illustration for article titled The Final Games Released on the Xbox 360, PS3, and Wii U and How To Buy Them

Image: VBlank Entertainment

I can’t mention Shakedown: Hawaii without mentioning Retro City Rampage DX, amely ugyanazt a kiadási stratégiát alkalmazta. Itt kell átadnia a fejlesztő Vblank-nek. Valójában nincs értelme 2020-ban kiadni egy Wii játékot, eltekintve a szilárd elkötelezettségtől a bit iránt. Míg mindkét játék könnyen leeshetett a radarról a retro dobások tengerében, a furcsa indítási döntés lényegében időtállóvá tette őket. Nem számít, ez a kettő mindig furcsa trivia party tény vagy furcsa lábjegyzet lesz valamilyen játéktörténeti könyvben. Olyan sok idő alatt, hogy nehéz kitűnni a tömegből, nos, ez minden bizonnyal az egyik módja ennek. És ha figyelembe vesszük, hogy most írok róluk, és elmondom, hogyan lehet másolatot találni, akkor feltételezem, hogy a szerencsejáték megtérült, nem?

Just Dance 2019

Illusztráció az Xbox 360, PS3 és Wii U rendszereken kiadott Végső játékok című cikkhez és azok megvásárlásához

Pillanatkép: Ubisoft

Ubisoft’s Csak táncolj sorozat őszintén szólva hírhedt, mert sokkal hosszabb ideig lóg, mint amennyi joga van. Míg a harmadik féltől származó játékok általában a generációs átmenet első néhány évében keresztbe kerülnek, Csak táncolj sikerül kibírni, ameddig csak lehet. Új Csak táncolj játékok ütötték a Wii, Xbox 360, és PS3 deep into 2018, as the proverbial dance floor had been entirely cleared. It’s hard to blame Ubisoft for the tactic. The games are aimed at families, so many kids are none the wiser when it comes to what consoles they own. Parents can get away with keeping an old one around the house and hoping their kid never realizes there’s a new Xbox for years. You can expect Ubisoft to use the same strategy moving forward, with Just Dance 26 inevitably launching on the PS4 years from now.

FIFA 19

Illustration for article titled The Final Games Released on the Xbox 360, PS3, and Wii U and How To Buy Them

Screenshot: EA Sports

Finally, this list isn’t complete without talking about sports games. Games like Madden and FIFA are the true cockroaches of video game culture. Not because they are gross pests, but because they are survivors that will outlive us all. People who just own consoles to play a sports game don’t necessarily need to spend $500 to play the next FIFA. They just want their annual releases, complete with the slight tweaks and roster refreshes that justify another purchase. FIFA fans got more mileage out of their PS3 and Xbox 360 than any other gamers, and I’ll stand by that claim 100%. Dust off your old 360 and grab a copy of FIFA 19 if you want to see what some video games looked like just three years ago.Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok